Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Apie buvimą mažu ...

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Apie buvimą mažu ...

32
    10
    21,88%
    7
    9
    28,13%
    9
    8
    25,00%
    8
    7
    9,38%
    3
    6
    0,00%
    0
    5
    9,38%
    3
    4
    3,13%
    1
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    3,13%
    1

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

gal tas vaikas nepakankamai akcentuotas ir veido nesimato, bet kadras neblogas
    Reikia fotografo?

Comment

Jei nebūtų tų visų kitų žmonių, o tik vienas vaikutis - kadras būtų tiesiog idealus. Dabar tas mažius tarsi ištirpsta visoje toje pilkumoje.

Comment

Kol nepaskaičiau komentarų tai taip ir nesupratau kas tas mažas
        You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Mažas per daug mažas

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Tas bičiukas su maišeliu iš muziejaus ne vietoj. O taip būtų gerai.

Comment

Parašė Audrius Rodyti pranešimą
              Tas bičiukas su maišeliu iš muziejaus ne vietoj. O taip būtų gerai.
              Tas bičiukas yra kultūros dalis, puikiai nupiešianti aplinką ir sudaranti savitą kompoziciją
              www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                Tas bičiukas yra kultūros dalis, puikiai nupiešianti aplinką ir sudaranti savitą kompoziciją
                Kiek supratau iš pavadinimo nuotraukos akcentas turėtų būti mažas vaikas. Tada mano manymų tas "bičiukas" nereikalingas, nes jis gaunasi kaip ir pirmaplanis dalyvis.

Comment

Bet ežiukas vėl neišvengė progos sau 10 uždėti Tiesiog juokinga
                  Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Tik dabar pamačiau kas tas mažas, vis galvojau, kad tai nr. 72 ir nieko nesupratau
                    Tiksliau supratau, tik kiek kitaip.
                    Paskutinis taisė Lettered; 2009.10.08, 23:01.
                    Flickr

Comment

Parašė Andrewass Rodyti pranešimą
                      Bet ežiukas vėl neišvengė progos sau 10 uždėti Tiesiog juokinga
                      Jau koks 4 metai, kaip neišvengia Niekšas.

Comment

Už sekundes butu spustelejes mygtuka-kadras butu kur kas geresnis. Nors turbut pats autorius tai zino.
                        www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.

Comment

Parašė propeleris Rodyti pranešimą
                          Už sekundes butu spustelejes mygtuka-kadras butu kur kas geresnis. Nors turbut pats autorius tai zino.
                          Turiu kadrą už dviejų sekundžių, už keturių, už aštuonių ... Esmė, kad dariau kadrų eiliškumą. Ir dėja šitas kadras turi geriausią kompoziciją Iš tikro jau šitame kadre vaikas stojas ir toliau tiesiog nubėga ir nieko gero iš vėliau buvusių kadrų negalima buvo išpešti lyginant su šituo. Taigi pats autorius žino, kad šitas THE BEST MATCH to ką aš norėjau pavaizduoti

Comment

Working...
                          X