Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

1965

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Prasideda Kam listi į asmeniškumus ? Ne aš nesu nei Dievas, nei Tėvas, nei Šventoji dvasia fotografijoje, tiesiog tai yra mano nuomonė, kuria aš dabar reiškiu garsiau nei paprastai Tam ir yra forumai O nuomone paprasta: Manau šitas kadras ne kažin ko vertas, ir dauguma tiesiog "myli" labai juostine fotografiją todėl net nesigylinę į patį kadrą skyria jam aukštus įverčius, kas mano nuomonė buvo klaida

Bet tai tik viešas forumas ir tai tik viena nuotrauka, didelio reikšmingumo visa tai neturi tad nereikia užsivesti apie tai koks aš egoistas, nesusipratėlis, niekšas ir juokingas pilkas žmogus
    Paskutinis taisė Ežiukas; 2009.05.31, 14:12.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
      Prasideda Kam listi į asmeniškumus ? Ne aš nesu nei Dievas, nei Tėvas, nei Šventoji dvasia fotografijoje, tiesiog tai yra mano nuomonė, kuria aš dabar reiškiu garsiau nei paprastai Tam ir yra forumai O nuomone paprasta: Manau šitas kadras ne kažin ko vertas, ir dauguma tiesiog "myli" labai juostine fotografiją todėl net nesigylinę į patį kadrą skyria jam aukštus įverčius, kas mano nuomonė buvo klaida

Bet tai tik viešas forumas ir tai tik viena nuotrauka, didelio reikšmingumo visa tai neturi tad nereikia užsivesti apie tai koks aš egoistas, nesusipratėlis, niekšas ir juokingas pilkas žmogus
      Na tai, kad pats pradedi, man tai giliai dzin tavo peršama nuomonė, nes dariau ir darysiu tai kas man patinka, kai kuriems žmonėms tai ką darau patinka todėl tai mane dar labiau skatina. O tie balsai tai man tikrai nesvarbūs, kad ir būtų visi vienetai, bet paplaukt prieš srovę įdomu gi kartais
      kasalotas.com

Comment

Tikiuosi kitas tavo įrsnis prieš srovę bus dar geresnis Laukiam

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Prasideda Kam listi į asmeniškumus ? Ne aš nesu nei Dievas, nei Tevas nei Šventoji dvasia fotografijoje, tiesiog tai yra mano nuomonė, kuria aš dabar reiškiu garsiau nei paprastai Tam ir yra forumai O nuomone paprasta: Manau šitas kadras ne kažin ko vertas, ir dauguma tiesiog "myli" labai juostine fotografiją todėl net nesigylinę į patį kadrą skyria jam aukštus įverčius, kas mano nuomonė buvo klaida

Truputi tave pataisysiu. Tu rasai pacituosiu: "tiesiog tai yra mano nuomone". O, po to tu jau rasai: "todėl net nesigylinę į patį kadrą skyria jam aukštus įverčius, kas mano nuomonė buvo klaida". Kazkaip idomiai gaunasi. As suprantu, kad cia tavo nuomone, o kitu nuomones yra blogos, todel, kad jie skyre didesni iverti. Bet, kodel tau tas uzkliuvo, todel kad visi negalvoja kaip tu?
          R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“

Comment

Nes aš galvojų ne kaip visi šiuo atvėju tiksliau būtu sakyti žiūrint į balsavimą.

O kitu nuomonės nėra blogos, tikrai ne tai norėjau pasakyti, o klaidingos mano nuomonės atžvilgių. Ir gal baigem apie personalijas, o grįžtam prie pačios nuotraukos ?
            Paskutinis taisė Ežiukas; 2009.05.31, 14:23.

Comment

Nes aš galvojų ne kaip visi šiuo atvėju tiksliau būtu sakyti žiūrint į balsavimą.
              Tai tave padaro tuom pranasesni? Vistiek neatsakiai i pateikta klausima, tau nepatinka, kad kiti negalvoja kaip tu? Tai eziuk reikia galvot ka rasai
              Paskutinis taisė _Bead_; 2009.05.31, 14:25.

Comment

Parašė _Bead_ Rodyti pranešimą
                Tai tave padaro tuom pranasesni? Vistiek neatsakiai i pateikta klausima, tau nepatinka, kad kiti negalvoja kaip tu?
                Naturalu manyčiau Tau patinka kaip kiti galvoja ne kaip tu ir tau nepritaria ? Jeigu taip tai jau kažkoks normalaus charakterio defektas.

Comment

Naturalu manyčiau Tau patinka kaip kiti galvoja ne kaip tu ir tau nepritaria ? Jeigu taip tai jau kažkoks normalaus charakterio defektas.
                  o ar as bent viename savo sakinyje paminejau save ir kaip as galvoju?

Comment

Parašė _Bead_ Rodyti pranešimą
                    o ar as bent viename savo sakinyje paminejau save ir kaip as galvoju?
                    Kiek aš žinau neminėjai, tam ir buvo klausiamoji forma su retorinių apibendrinimų po jos aukščiau esančiame pranešime.

P.S: Bet gali paminėti kaip tu galvoji, nuomonė tavo idomu būtu sužinoti
                    Paskutinis taisė Ežiukas; 2009.05.31, 14:34.

Comment

Bet Ežiukas juk teisus. Šioje fotografijoje nematau jokios ypatingos vertybės, išskyrus tai, kad ji daryta prieš 40 metų... Na ir kas? Dabar reikia aikčioti nuo kiekvienos senos buitinės nuotraukos?

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                        Bet Ežiukas juk teisus. Šioje fotografijoje nematau jokios ypatingos vertybės, išskyrus tai, kad ji daryta prieš 40 metų... Na ir kas? Dabar reikia aikčioti nuo kiekvienos senos buitinės nuotraukos?
                        Va tame ir reikalas, kad ji nedaryta prieš 40 metų
                        kasalotas.com

Comment

Reiškia darbas pavyko, aš irgi galvojau, kad nuotrauka daryta 1965 metais.
                          Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                            Reiškia darbas pavyko, aš irgi galvojau, kad nuotrauka daryta 1965 metais.
                            Manau, kad tokiu atveju jis nepavyko dvigubai... Nes tada tai paprasčiausia stilizacija, forma be jokio tūrinio...
                            Aš dar suprasčiau, jei ši nuotrauka turėtų bent istorinę vertę (a la "vakarų šnipo užsakytas Tarybinės Lietuvos kadras" ar panašiai... ), bet dabar, kai dar buvau apgautas, nesuprantu iš viso, kam to reikia...
                            Paskutinis taisė oranger; 2009.05.31, 15:47.

Comment

Manau, kad tokiu atveju jis nepavyko dvigubai... Nes tada tai paprasčiausia stilizacija, forma be jokio tūrinio...
                              Ir kodėl forma be turinio, aš tai matau ir formą ir turinį, o dėl stilizacijos tai jei nebūčiau pasakęs, kad tai ne 1965 nuotrauka tai ir nebūtum įtaręs, kad ji daryta nesenai.. To ir siekiau, tai kur to turinio nėra?
                              Kam to reikia? Man.
                              kasalotas.com

Comment

Autorius gimęs :

Gimimo data
                                1991.09.26 (17)

, tai jeigu tai būtu autentiška 65 metų nuotrauką jos padarymo technologija būtų verta kelių Nobelio premijų.

Tai sarkazmo išraiška, tad prašome jautresnį forumo dalyviai labai rimtai šio pranešimo nepriimtii ir atsižvelgti į jį kaip į humorą.
                                Paskutinis taisė Ežiukas; 2009.05.31, 16:22.

Comment

Autorius gimęs :

Gimimo data
                                  1991.09.26 (17)

, tai jeigu tai būtu autentiška 65 metų nuotrauką jos padarymo technologija būtų verta kelių Nobelio premijų.

aha laisvalaikiu išradinėju laiko mašiną.
                                  kasalotas.com

Comment

sakot kad nuotrauka turinti tų laikų dvasios. O ar tai ir nėra savotiška laiko mašina?
                                    Geriausias pavyzdys: šiuo metu labai populiarūs retro stiliaus vakarėliai. Kam tai daroma ? Gal būt žmonės suvokdami, kad jiems niekada neteks sugrįžt pusšimtį metų atgal, laiko mašina, tą atmosferą stengiasi susikurt žaidimo forma. O svarbiausia, niekas nesako "kam to reikia", nes kiekvieno laisvė yra rinktis. Lygiai tą patį galiu pasakyt apie šią nuotrauką. Ežiukas ieško kokybės, nors aiškiai suvokiama, kad šioje nuotraukoje jos ir nebuvo siekiama išgaut.
                                    Autoriui pliusas už platesnį fotografijos suvokimą

Comment

Working...
                                    X