Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ką tik iš restorano...
Collapse
X
-
Ką tik iš restorano...
28107,14%2910,71%3814,29%4714,29%4621,43%6517,86%5410,71%330,00%020,00%013,57%1www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.Žymos: Joks
-
Nejau visas nuotraukas reik dėti į konkursą? Manau kritiškiau ir savo darbus reik atrinkti.
O foto man nepatinka nei kompozicija (?) nei turiniu.*******
Miestai.net Fb
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąNejau visas nuotraukas reik dėti į konkursą? Manau kritiškiau ir savo darbus reik atrinkti.
O foto man nepatinka nei kompozicija (?) nei turiniu.
Comment
-
kaip jau pasakysit. taisyklese yra 3 foto berods.www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Ar čia Vilniuje, Žirmūnuose?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąAr čia Vilniuje, Žirmūnuose?www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąmatau lexusa cia kaunas nuotrauka nieko gero.www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Na visiem neitiksiu, ta zinau. Bet padaryk tokia foto- nuperku ledu....www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Parašė propeleris Rodyti pranešimąNa visiem neitiksiu, ta zinau. Bet padaryk tokia foto- nuperku ledu....xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Čia gi rakursas parodytas, Juokdariai, butent kad ne visos foto yra šedevrai. bet rakursas toks ir man ne dažnai pasitaiko. Taip kad galiu išklausyti pilnai jusu kritika, tik pasakysiu kad ši foto tikrai reta mano kolekcijoje.www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Parašė propeleris Rodyti pranešimąČia gi rakursas parodytas, Juokdariai, butent kad ne visos foto yra šedevrai. bet rakursas toks ir man ne dažnai pasitaiko. Taip kad galiu išklausyti pilnai jusu kritika, tik pasakysiu kad ši foto tikrai reta mano kolekcijoje.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąEsme yra mentu masina Uzsidirbo maistui vyraiwww.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
bet fokusas visai ne į mentų mašiną, o į McDonald's stulpąEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
Comment