Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žemaitėjės suostėnė
Collapse
X
-
Žemaitėjės suostėnė
321046,88%15918,75%6821,88%779,38%360,00%050,00%040,00%030,00%020,00%013,13%1Paskutinis taisė propeleris; 2009.04.20, 12:41. Priežastis: Vos pakeiciau, nes pastebėjau truputi trukumu.www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.Žymos: Joks
-
Gražu Bet žemaitiškai, matos, nemokiwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąGražu Bet žemaitiškai, matos, nemokiwww.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Kažkas čia negerai su kontrastais ;/
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Kiekvienas pagal savo monitoriu sneka manau. as fotografiju kontrastus darau spausdinimui.
gi matote diena debesuota-tai zeme apsviesta nevienodai. Pazeme vaiksciodami to nepastebite.www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Kaire biški griuna, bet siaip kampas įdomus. Biški su apšvietimų negerai, man taip atrodo.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
O man tai nuotrauka labai gera. Žinoma, tobulybei ribų nėra. Norėtųsi, kad visas ežeras patektų į kadrą, bet tada atsirastų tokių, kurie pageidautų ir viso miesto į kadrą; galiausiai - visos Žemaitijos.... Žodžiu, viskas ok, 10 balų ir važiuojam toliau - rodyk kitas nuotraukas.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Comment