Tiesą pasakius pamatęs pavadinimą aš irgi tikėjausi pamatyti Kauno nuotrauką. Aišku nesitikėjau pamatyti ir tiek daug bei taip stipriai dėl to kompleksuojančių.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos širdis
Collapse
X
-
Parašė [sp] Rodyti pranešimątai suprantma, Vilnius - Lietuvos širdis. O kad Kaunas geometriškai arčiau dabartinės Lietuvos teritorijos centro greičiau rodo kad tai - Lietuvos bamba
(prieš patį miestą nieko neturiu, bet kai kurių jo gyventoju pasisakymai...)
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąlabai teisingai. kad nuotrauka daryta is oro, dar nereiskia kad ji yra gera. net jei ir kokybiska. sia prilyginciau eiliniu snapshot'ui. tas pats kaip isejes i balkona nupyskinciau puse matomo kauno, ir ideciau i konkursa...www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąas irgi tikejausi pamatyti kauna o kompleksuoa cia daugiausiai europos chalturos sostines gyventojai man rodosi*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Ar tu isisvazduoji bent kiek darbo reikai ideti norint tokia fotografija padaryti? cia tau ne su slepetem iseiti i balkona.Man tiesiog gaila kad rasineji tokias NESAMONES. Pabandyk pats padaryt tai ka as darau, suzinosi kiek pastangu reikai ir kiek kartu reikia pro ta pacia vieta parskristi ir surasti ta rakursa , kad gautusi normali foto. Cia jau ne vien finansai, bet ir dideli igudziai reikalingi. Tad buk geras nepostink jei tik gali aishku....www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Parašė propeleris Rodyti pranešimąAr tu isisvazduoji bent kiek darbo reikai ideti norint tokia fotografija padaryti? cia tau ne su slepetem iseiti i balkona.Man tiesiog gaila kad rasineji tokias NESAMONES. Pabandyk pats padaryt tai ka as darau, suzinosi kiek pastangu reikai ir kiek kartu reikia pro ta pacia vieta parskristi ir surasti ta rakursa , kad gautusi normali foto. Cia jau ne vien finansai, bet ir dideli igudziai reikalingi. Tad buk geras nepostink jei tik gali aishku....
ne pastangos ir ne finansai lemia nuotraukos kokybę. o šitoje nuotraukoje tikrai neišraiškinga šviesa.
ir dar su kieviena įdėta nuotrauka reikalavimai kyla.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąpagal čia išdėstytą logiką Mariaus Jovaišos nuotraukos yra šimtus kartų geresnės, nes pas jį vien fotikas 25K Eur kainavo , o visą albumą sukalė per metus.
ne pastangos ir ne finansai lemia nuotraukos kokybę. o šitoje nuotraukoje tikrai neišraiškinga šviesa.
ir dar su kieviena įdėta nuotrauka reikalavimai kyla.
ps. del finansu kiek suklydai, pridek man dar kokius 10 000 lt naujam quadrokopteriui ir kokius 25 K euru fotikui-tai visi aikcios nuo mano fotografiju. Tad nereikai lialia....
Jusu ziniai visos mano foto daromos su tukstancio net nekainuojancia muiline...Paskutinis taisė propeleris; 2009.02.20, 21:28.www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Parašė propeleris Rodyti pranešimąZinau visus tuos nuotraukos trukumus, tik nereikai aishkinti kad cia tas pats kas isejus is balkono pleshkinti foto. Tai tiek...
ps. del finansu kiek suklydai, pridek man dar kokius 10 000 lt naujam quadrokopteriui ir kokius 25 K euru fotikui-tai visi aikcios nuo mano fotografiju. Tad nereikai lialia....Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąprocesas, gal ir ne tas pats, bet rezultatas analogiškaswww.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Ramiau karsonai.
Visiškai nesvarbu kiek ir kokių pastangų reikia padaryti nuotrauką, svarbu nuotrauka - galutinis rezultatas. Pačiam yra tekę ir pusny nemažai laiko pasėdėti ir siaubingai sušalti, kad sugauti reikiamą akimirką, tačiau žiūrovas to nežino jis mato tik nuotrauką, o šita nuotrauka yra tik šiaip sau. Kaip jau kažkas minėjo palauk tinkamo apšvietimo, geriausia saulei kylant arba leidžiantis, prieš tai peržiūrėk savo filmuotą medžiagą ir sugalvok kokius objektus, kokiu kampu norėtum nufotografuot o tada jau suk ratus ir gaudyk sėkmės tauPaskutinis taisė deep'as; 2009.02.20, 21:35.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąRamiau karsonai.
Visiškai nesvarbu kiek ir kokių pastangų reikia padaryti nuotrauką, svarbu nuotrauka - galutinis rezultatas. Pačiam yra tekę ir pusny nemažai laiko pasėdėti ir siaubingai sušalti, kad sugauti reikiamą akimirką, tačiau žiūrovas to nežino jis mato tik nuotrauką, o šita nuotrauka yra tik šiaip sau. Kaip jau kažkas minėjo palauk tinkamo apšvietimo, geriausia saulei kylant arba leidžiantis, prieš tai peržiūrėk savo filmuotą medžiagą ir sugalvok kokius objektus, kokiu kampu norėtum nufotofrafuot o tada jau suk ratus ir gaudyk sėkmės tau
Beje zodyje Karsonai, turetu buti raide Lwww.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Kalbejau apie trukumus kuriuos as matau. Buciau idiotas jei galeciau pasakyt- Mano foto be trukumu ir ideali..... Plius yra kiti niuansai kai pilna dydi atspaudi ant popieriaus o ne ziuri kompiuteryje sumazinta. Si foto realiai turi ir dideliu privalumu su apsvietimu ir puikiomis pastelinemis spalvomis. aesde , jei nori tai paneigti, prasom parodyti savo foto darbus arba irodyti kad esi autoritetingas fotografas. Tada susimastysiu. O deabar rasineji tiesiog vejus . Neisizeisk.www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Parašė propeleris Rodyti pranešimąRamiau pats, vyriuk. Gi aishkiai parashiau kad zinau visus tuos foto trukumus. Ka cia nori man dar pasakyt be to>? gi sakau cia ne is balkono fotkinti ir finansai foto kokybei daro didele itaka. daugoiau nieko kaip ir nenoriu pasakyt. fotografijas galima daryt geras ir be sauleelydzio ir be sauletekio. Cia jau legendos...
Beje zodyje Karsonai, turetu buti raide L
Comment
Comment