Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
a...wonderland
Collapse
X
-
Varkšas katinas, nuo gyvenimo net nubluko...
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
ilestmort
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąper daug norėta parodyti todėl pamesta įdėja.
Comment
-
Parašė toshas Rodyti pranešimąvos atpažinau savo kiemą, pasirodo gyvenu stebuklingoj šaly
visgi nuotraukai iki meno kažko truksta. gal tas senas VW pasatas ir senas valkata katinas sutrukdė.
Comment
-
Parašė minde903 Rodyti pranešimąpamastyk kodel tas passatas paliktas ir kodel....
Comment
-
Parašė minde903 Rodyti pranešimąo tu ar bent supranti ideje? nebutina atsakyt
o gal čia norėta pasakyti, kad kievieno lietuvio svajonių šalyje visada surasi pasatą?Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąxe kas yra įdėja, aš žinau. nuotraukoje įdėja pasimetė, nes neaišku kas čia yra herojus: siena, mergaitė, katinas, pasatas ir t.t. jie visi čia vaidiną aktyvę rolę, o juos jungiančio elemento nėra. o gal įdeja veiksmas? tada kodėl pasatas, paukštis ant sienos žiūri į priešingą pusę nei mergaitė ir katinas?
o gal čia norėta pasakyti, kad kievieno lietuvio svajonių šalyje visada surasi pasatą?
Comment
-
Parašė minde903 Rodyti pranešimąprisimink pasaka Alisa.... oi speju tu jos neskaitei ir nezinai
na bet esmės nekeičia, jei įdėjai reikia žodinio paaiškinimo reiškia realizacija bloga.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąkažkodėl man atrodo, kad nusekė paskui triušį, o ne katiną.
na bet esmės nekeičia, jei įdėjai reikia žodinio paaiškinimo reiškia realizacija bloga.
Comment
Comment