Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Džigito žirgo mirtis
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąkurioj čia vietoj? ir ar tik pats susivarė, ar dar ir žmonių sužeidė erelis?
Comment
-
zinau kad Liutas isizeis del tokio posto, bet as turiu pritarti. Dievazi vienetai normaliu vairuotoju uz bmw vairo. Nesu stereotipu salininkas, bet sitas tai tikrai veikiantis. Jei matai gatvej bmw, tai lauk nesamones. Ir tai itin daznai pasitaiko....
Parašė daktaras Rodyti pranešimągerai mano grupiokas sako: kaip už BMW vairo, taip debilas... protingi žmonės, nepirkit bimbalų, yra ir be jų puikių mašinų...
Comment
-
Parašė Taduse Rodyti pranešimąBelekiant į 100dienį savo akim mačiau kaip virto.. tai po to labai norėjosi išgerti.
Comment
-
S-P, ar nesumaišei temų? Čia konkursas. Tokiom nuotraukom yra tema "Avarijos":
http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=3417
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąS-P, ar nesumaišei temų? Čia konkursas. Tokiom nuotraukom yra tema "Avarijos":
Comment
-
Nors ir yra šiokia tokia koreliacija tarp bmw ir pavojaus kelyje, bet reikia apsibrežti dar koks BMW: senas ar naujas... senas= lygu pavojus + plius begalinis noras lenktyniaut, neaišku su kuo ( ypač patinka draginimo seansai prie šviesaforo, vrum vrum ir žek jau lekia................vienas )
naujas ( naujesnis ) = kaip kada, mano keli geri pažįstami važineja bmw, tai tiesiog geros komfortabilios mašinos ir tiek, nelaksto, nesukelia pavojingų situacijų, tiesiog maloniai sau važiuoja
Čia labiau pavojinga koreliacija galima labiau brežti nesvarbu koks modelis, bet kaip jis apipavidalintas: niaukti liongai, papigiai lietnykai ir kita atributika, šitoj vietoj gali būt bmw, golfas, audinė, seat'as, renuškė, kas tik nori....taigi čia labiau nuo tarpinės tarp vairo ir sedynės priklauso, negu nuo ženkliuko ant masinos grotelių
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąS-P, ar nesumaišei temų? Čia konkursas. Tokiom nuotraukom yra tema "Avarijos":
S_P
P.S. Manau kiekvienai nuotraukai konkurse surastume didikuota tema
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąTeko ir man patirt, varniu sankryzoj, bemwisto sugebejimus. Is vienpusio eismo gatves suko link milikoniu, ir zinoma suko ne "normaliai, o "skersas"tai apssuko sankryzoj ir jo priekiniai zibintai buvo pusmetris nuo mano dureliu. Maza tokia i aki duot.
S_P
Comment
-
Parašė S_P Rodyti pranešimąMan teko matyti, kaip Vilniuje du vairuotojai kojomis auklejo BMW troke izuliai vaziavusius vaikinus. Prie vienos perejos BMW naglai aplenke visus ir vos nepartrenke pesciuju isvaziave i priesinga eismo juosta. Bet sustojus prie kito sviesoforo is dveju skirtingu masinu islipo du vaikinai, atsidare BMW dureles is vairuotojo ir keleivio pusiu ir padare "koju baliu". Buvo smagu ziureti .
Comment
-
ilestmort
Comment
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimąbanali. aktuali tik paviršutiniškai suprantantiems procesą. neprofesionali. neįdentifikuojama.
Comment
Comment