galvoju - kodėl gi ne, šiandien gera nuotaika po foto ekskursijos, tai gal surizikuosiu kartą gyvenime su pora fotkių, kažkodėl jos man abi labai patinka, jeigu jums ne - ką gi, vadinasi ne man su savo muiliuku į fotokonkursus lįsti, bet už pabandymą niekas pirštų nekapos. kritikuokit drąsiai ir nuoširdžiai - šlamštas - ką gi, patinka - irgi gerai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pasala
Collapse
X
-
Iš tiesų, tai istoriškai įdomi nuotrauka. Vat po kokio 100 metų paims kas ir matys: šaligatvį, aprašinėtą sieną su byrančiu tinku, suoliuką, kioską su berods stendu (paremtu plyta), kažkokį raudonų plytų pastatą, žmogų su raudonu maišiuku + cinkelis katė ir balandžiai. Vat kaip reikia į nuotraukas žiūrėti
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ oho kaip netikėta deja, tavo nuomonė tik viena ir nejoks paspaudžiau kadras, kiek aš tą katiną sekiau, ir laukiau, ir kadrų pridariau pirmas mano darbas į konkursą - sąžinės turėk, nori kad viskas būtų idealiai?
oo ir edd - visi mano draugai renkasi
Siūlau neužmigt nuo per gerų įvertinimų ir jei bent kiek rūpi tobulėt - išgirst ir įsiklausyt kitų nuomonių, ypač iš tų žmonių, kurie apie tai bent kiek didesnį supratį turi.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
tai aš ir labai laukiau kritikos, ypač patarimų, bet sulaukiau daugiau gerų atsiliepimų. kas dėl va bank - tai nemažai foto esu prisidaręs sau per metus laiko, ir tik dabar nusprendžiau įdėti į konkursą, nes abi foto man labai patiko, tikėjausi, kad užkabins ir dar bent kelis žmones. pavyko, nes kas nerizikuoja, tas negeria šampano
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątai aš ir labai laukiau kritikos, ypač patarimų, bet sulaukiau daugiau gerų atsiliepimų. kas dėl va bank - tai nemažai foto esu prisidaręs sau per metus laiko, ir tik dabar nusprendžiau įdėti į konkursą, nes abi foto man labai patiko, tikėjausi, kad užkabins ir dar bent kelis žmones. pavyko, nes kas nerizikuoja, tas negeria šampanoMano galerija Flickr'yje
Comment
Comment