Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Bromas
Collapse
X
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąGalime drąsiai daryti išvadą, kad deep'o monitorius šlubuoja. Visos nuotraukos per tamsios. Manęs ši nuotrauka neužkabino. Nenoriu gadinti įvertinimų - nevertinsiu.
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąGalime drąsiai daryti išvadą, kad deep'o monitorius šlubuoja. Visos nuotraukos per tamsios. Manęs ši nuotrauka neužkabino. Nenoriu gadinti įvertinimų - nevertinsiu.
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąJei nors stuputį nuotrauka nepatinka, nevertinkit, vertinkit tik kai patiks tiek, jog duosite 10, tuomet bus lygybė...
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąTai kad aš panašių kadrų Prahoj pripleškinau krūvą. Žinant kitas deep'o nuotraukas šita neverta daugiau 5.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąTai nesididžiuok parodyk mums jas. Beja čia ne Praha, o Ryga. Aš taip pat panašių kadrų esu pripleškinęs, kurie čia kartais pasirodo konkurse, bet tai nereiškia, kad tie kadrai yra kažkuo blogesni.
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąJei nors stuputį nuotrauka nepatinka, nevertinkit, vertinkit tik kai patiks tiek, jog duosite 10, tuomet bus lygybė...
Parašė dts Rodyti pranešimąman tai čia su WB kažkas negerai ir per daug ji raudona
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąAš vertinu, kai susirenka daugiau nuotraukų, tada visas iš karto, arba visai nevertinu
Comment
Comment