Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ryto dangus
Collapse
X
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąKiek padegus saule ir siaip kadravima dar kiek desninen pastumciau, bet siaip grazu, geras metas fotografuoti, dekingas dangus. Kelinta valanda?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Šita gražesnė:
http://i135.photobucket.com/albums/q...NMCVilnius.jpg
Nuotrauka yra kažkurio iš forumo narių, jei neklystu, kažkada naudota konkursui. Pamatęs šią nuotrauką iškart pagalvojau apie aną. Dėl interneto problemų negaliu surasti tos temos. Kažkada naudojau ją kaip darbalaukio foną, todėl keliu iš kompiuterio. Gal autorius atpažinęs prisistatys pats
Tuo pačiu galim pasižiūrėti ir kas pasikeitė Vilniuje Štai, pavyzdžiui, nebeliko "grafiti" ant tilto atramos (ankstesnėje nuotraukoje jis net labai tiko, mano manymu)Paskutinis taisė Aš; 2007.05.25, 15:01.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąŠita gražesnė:
http://i135.photobucket.com/albums/q...NMCVilnius.jpg
Nuotrauka yra kažkurio iš forumo narių, jei neklystu, kažkada naudota konkursui. Pamatęs šią nuotrauką iškart pagalvojau apie aną. Dėl interneto problemų negaliu surasti tos temos. Kažkada naudojau ją kaip darbalaukio foną, todėl keliu iš kompiuterio. Gal autorius atpažinęs prisistatys pats
Tuo pačiu galim pasižiūrėti ir kas pasikeitė Vilniuje Štai, pavyzdžiui, nebeliko "grafiti" ant tilto atramos (ankstesnėje nuotraukoje jis net labai tiko, mano manymu)
Beje, gal Bi_Lo paaiškintų savo balą?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąKad lyg ir nepamenu, kad tą nuotrauką į kokį nors konkursą būčiau dėjęs. Man regis, kad ją buvau įdėjęs tik kaip Vėtrūnos papildymą
Senesnei rašau 10, o šiai - 9-is Jei senesnės nebūtų, turbūt ši būtų gavusi jos dešimtuką. Kai matau, kad gali geriau, kitaip vertinti neina. Pats kaltasPaskutinis taisė Aš; 2007.05.25, 15:16.
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąLabiau būtų tikęs pavadinimas "Rytas mieste".Paskutinis taisė Aš; 2007.05.25, 19:40.
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąAbsoliučiai nuobodu!Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
inz1K
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąTikrai galėtum geriau..
Dėkui visiems balsavusiems ir išsakiusiems kritiką.Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment