Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Miesto kompozicija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Miesto kompozicija

27
    10
    3,70%
    1
    9
    0,00%
    0
    8
    37,04%
    10
    7
    29,63%
    8
    6
    18,52%
    5
    5
    7,41%
    2
    4
    3,70%
    1
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

under-exposed sakyčiau... ir šiaip nelabai, nieko ypatingo

Comment

Čia ir neturi būti kažkas ypatingo. Man tiesiog patiko objektų spalvos, išsidėstymas. Gražus vaizdelis, bent jau man ir tiek...

Comment

Nezinau, bet sita betvarke man visai ziurisi

Comment

Aš čia labai ne į temą, bet. Kaip vaikigaliai sugebėjo apipaišialiot tik ką atrestauruotą tiltą ir dar tokioje vietoje?

Comment

Parašė Muzungus Rodyti pranešimą
            Aš čia labai ne į temą, bet. Kaip vaikigaliai sugebėjo apipaišialiot tik ką atrestauruotą tiltą ir dar tokioje vietoje?
            mano versija: restauracijos metu, kai dar pastoliai buvo. Man skundėsi vienas pažystamas statybininkas, kad priverstas prie pastolių statyti naktimis sargus, o savaitgaliais ir visai nusirinkti, nes tuojau pat apipaišo, o užsakovas pirštu rodo, kad to meno neturi būti. čia savivaldybės komisija greičiausiai perėjo tilto viršumi ir nepažiūrėjo kas apčioje dedasi.

Comment

2007-05-11 Kauniečiams ir miesto svečiams viešose vietose badančių grafitininkų teplionių nuo šiol bus mažiau - bendrovė "Marikala" neseniai Vokietijoje už 24 tūkstančius litų įsigijo specialią grafičių valymo įrangą.

Nespės jie paišyt
              R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“

Comment

/\ čia labai puikus sprendimas! nes tie š**ai ant sienų senamiesty tai vėžį varo!

Comment

Kodel tokia tamsi ?
                  Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Parašė keen Rodyti pranešimą
                    Kodel tokia tamsi ?
                    Pas mane vaizdas pats tas.

Comment

per tamsu ir kranas griūna.

Comment

Mėgėjo akimis: Tamsoka šiek tiek. Ir tiltas kažkaip nelabai žiūrisi iš šios vietos (labai jau tamsus), kranas trukdo... Bet šiaip, kompozicija įdomi. Jei būtų buvę vasara ir žolė ant krantinių gražiai žaliuotų, tas vaizdelis anapus kranto turėtų gražiai matytis
                        Paskutinis taisė auksellis; 2007.05.17, 23:35.

Comment

Working...
                        X