Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vozvraščajus raz pod večer nakurivšysj hašiša

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė naglisc Rodyti pranešimą
    perskaityk dar kartą mano P.S., o kad nereiktų ieškoti per pranešimus aš tau pacitavau save aukščiau. (tiesiog ginu savo pažiūras )

aš jau kažkur forume rašiau apie nemokėjimą skaityti.
    Skaičiau aš tą tavo PS, bet jis nepagrindė nuomonės, jog šis pavadinimas yra neverčiamas.
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Išvertus visiškai kitokia intonacija gaunasi, turbūt ji svarbi čia, todėl ir nevertė.
      GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
        Jei vadini savo darbus kita kalba, tai bent nedaryk dviejų klaidų viename sakinyje...
        skubėjimas (plius tingėjimas dar kartą perskaityti ) sorry, be to gramatikoje niekada nebuvau stiprus .

Parašė oranger Rodyti pranešimą
        Be to ir pats tos roko grupės tekstas yra loginė klaida, moksliškai - tautologija...
        gal būt. to tikrai nežinau. bent jau apie tramvajus tai esu girdėjęs ne vienos grupės variantus, o "idu kuriu" tai žinau tik nulius. galų gale, kad ir tautosaka bet sprendžiant pagal tekste minimas technologijas yra gana šviežia Piterio tautosaka, greičiausiai (čia tiesiog spėju) kilusi 8-to dešimtmečio pabaigoje, 9-to pradžioje, tuose legendiniuose komunalku rusiuose.

dar kartą apie vertimą: iš dainos žodžio neišmesi. tai yra tiesiog pacituotas vienos dainos tekstas. vertimą jums padarė. tačiau visgi pavadinimą aš siejau su nuotaika, kurią kuria ne tekstas, o daina. todėl palikau originalą.

Comment

Working...
        X