Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Laban
Collapse
X
-
Mantaz tikriausiai konservatorius
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąMantaz tikriausiai konservatoriusMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąIr kaip požiūris į nuotrauką priklauso nuo politinių pažiūrų?beg, borrow and steal
Comment
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimąPrie ko čia politinės pažiūros Konservatyvizmas - mąstymo tipas.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąSu spalvomis kažkas labai negerai, o minties irgi nėra arba ji sunkiai suprantama.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąSu spalvomis viskas gerai (tas pastatas toks idomus yra) o mintis nera butina.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąKažkas su jomis vis vien padaryta, tikrovėje tokių nebūna
Su polarizeriu fotkinta del to dangus tamsus o pastatas ir tikrovej toks.
Comment
-
o man cia viskas patinka. reklamai kokiai tiktu gerai. o del ideju. manau, yra du zmoniu tipai. pirmieji nuotraukose iesko idejos, minties (tarkim kaip pvz socialine fotgrafija ir t.t) o antrieji i nuotrauka ziuri grynai is estetines puses. tai priklauso apskritai kaip ziurima i mena ir kuo laikoma fotografija. siaip fotografija, kaip menas, buvo pripazinta labai neseniai
Comment
Comment