..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
rekreacija
Collapse
X
-
Parašė arun' Rodyti pranešimąšioje nuotraukoje man asmeniškai gerai atsiskleidžia švediškas charakteris ir tas jų prabangus socializmas - tą ir norėjau parodyti pasirinkdamas nedidelį, senyvų švedų ypač mėgiamą Helsingborg'ą
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Aug1z Rodyti pranešimąviskas gan tvarkinga, bet negaliu aukštai vertinti, tiesiog eilinė nuotrauka, niekuo nepatraukianti (mano) akies.
Comment
-
Čia kartais ne Helsingborgas? Labai primena modernius pastatus nuo Nora Hamnen (ar kaip ten ta senoji prielauka vadinas ) ir senamiesčio, kur naujasis Kunsthuset įsikūręs...Oi, nuotrauką įvertinau 9, nes kadras truputį atrodo kaip iš konteksto "išimtas". Beje, jei tai Helsingborgas - tai tų pastatų nuotraukos atrodo labai neblogai iš tolėliau ir naktį!
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąOoopss... aš turbūt "nedažlibinau" rėmelio, kad tai Helsingborgas
aciu uz 9
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąBeje, jei tai Helsingborgas - tai tų pastatų nuotraukos atrodo labai neblogai iš tolėliau ir naktį!
Comment
Comment