Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Balnokim, broliai, žirgus ...

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tarp simbolikos rysys gal ir yra, taciau aplinka tam perteikti nedekinga, apacios labai reikia. Be minties, nieko daugiau...

Comment

Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
      Tai gal aš ir ten užglaisčiau tik tu to nepastebėjai , o mano glaistymą prieėmiai kaip savo supratimo vaisių ? Antra jeigu glaistymas nereikšmingas, nes pagal tave "glaistyk kiek tik noriu vistiek bus taip kaip yra", kam tada reikia glaistymą komentuoti kaip koki nuotraukos minusą ? Pagal tave jis bereikšmis Tai gal nešnekam apie jį daugiau
      Aš nekomentuoju jo kaip minuso, o sakau, kad gelbėji prastos nuotraukos kailį visokiais aprašymais ir filosofijom. Tsakant bandai iškišti Geras darbas visada kalbės už save

Comment

Nus sąžiningai, nelabai suprantu kas ir kaip. Pavadinimas patriotinis ar komiškas? Jeigu kalbama simbolių kalba, tai gal tada labai išryškėja šviestuvai, kurie manau daugeliui asocijuojasi pirmiausias ne su kunigaikščiu, o Leninu. Gal čia kokia labai super gili mintis kurios nelabai atseku... Sprendžiau ar 5 ar 6. Daviau per vidurį, paskui pažiūrėjau, kad labiausiai nuvertinau, sorry, ežiuk.

Comment

Parašė brixton Rodyti pranešimą
          ... labai išryškėja šviestuvai, kurie manau daugeliui asocijuojasi pirmiausias ne su kunigaikščiu, o Leninu. ...
          Kas kam labiau aktualu , tas tam ir išriškėja manau

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Ezio nuotraukos visada su begalybe pasiaiskinimu ir draskymusi. Forumo Paksas sakyciau

Comment

Parašė graikas Rodyti pranešimą
              .. Forumo Paksas sakyciau
              Gaila populiarumas mano ne toks kosminis kaip pas tikraji

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Working...
              X