Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nostalgija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nostalgija

23
    10
    17,39%
    4
    9
    21,74%
    5
    8
    30,43%
    7
    7
    21,74%
    5
    6
    8,70%
    2
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Dangaus truksta. Masina ir pastatas desineje isvis nereikalingi mano galva. Grazus b/w

Comment

Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą
      Dangaus truksta. Masina ir pastatas desineje isvis nereikalingi mano galva. Grazus b/w
      Na mašina man čia kažkokios gyvybės įneša, o jau dėl pastato dešinėje nieko negalėjau padaryti, jei norėjau mašinos

Comment

Graži šv. Gertrūdos bažnytėlė. Pačiame Kauno centre, bet labai "pasislėpusi", ar tiksliau, "paslėpta"...

Comment

Na cia jau tavo pasirinkimas, bet labiau noretusi man, vien tos baznyteles su medziu, reikejo pereit gatve, pora kadru padaryt.

Comment

Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą
            Na cia jau tavo pasirinkimas, bet labiau noretusi man, vien tos baznyteles su medziu, reikejo pereit gatve, pora kadru padaryt.
            Padariau beabejo, tik šita man patinka dėl judesio. Fotkinti tiesiog bažnyčią su medžiu nebuvo apšvietimo, saulė jau buvo nusileidusi, o be apšvietimo ir šešėlių iš tokios nuotraukos nelabai kas gero išeis, tad pasirinkau štai tokį sprendimą

Comment

biski griuna, bet siaip viskas ok mano giliu isitikinimu nuotrauku interpretacijai yra labai placios ribos ir nuspresti galbut ko reikia o ko ne turetu kiekvienas sau asmeniskai jei islaikyti visi fotografijos desniai tada viskas ok varyk ir toliau taip

Comment

Nežinau kažko tokio trūksta kad užkabintu, ta mašina truputuka ir danguje lektuvo ta juosta kažkaip nesižiūri. Duodu 8

Comment

Dėl griuvimo papriešaraučiau - balansas išlaikytas ir abu nuotraukos šonai linksta į vidurį daugmaž vienodu laipsniu, tai dėl plačiakampio objektyvo Dėl mašinos jau sakiau - dėl gražaus apšvietimo nebuvimo saulei jau nusileidus nesiruošiau fotografuoti vienos bažnyčios, tad uždariau diafragmą ir pabandžiau kažką tokio, nelimpa tai nelimpa, ką gi

Comment

si nuotrauka stebina mane tuo, kad ja paemei visiskai kitu rakursu nei as isivaisduociau. Vidus man labai patinka viskas apgalvota nuo A iki Z, mat vienas dailininkas projektavo

Comment

Aug1z, texniskai gal ir lygiai lenkiasi i viduri, bet vizualiai pagrindinis objektas tik baznytele o ji griuna, desinysis pastatas jos neatsveria.

Comment

Keistai atrodo dangus, nesvarus kazkoks, triuksmas ar del kontrasto photoshope taip gavos? pjauna tie pixeliai. Grazi baznytele, grazus automobilis. gal desine truputi per sunki ir galetu tas baznycios bokstas tiesus but, griuna ant sono ji. Anyway neblogai ziurisi. 9

Comment

Parašė graikas Rodyti pranešimą
                          Keistai atrodo dangus, nesvarus kazkoks, triuksmas ar del kontrasto photoshope taip gavos? pjauna tie pixeliai. Grazi baznytele, grazus automobilis. gal desine truputi per sunki ir galetu tas baznycios bokstas tiesus but, griuna ant sono ji. Anyway neblogai ziurisi. 9
                          Dėl didelio kontrasto tarp dangaus ir tamsios gatvelės, dangus buvo gerokai padegęs, tad teko vėliau jį atskirai ištraukti, jei būčiau traukęs mažiau - būtų jis švaresnis, bet būtų buvęs per blankus, tad padariau ant ribos.

Comment

Working...
                          X