Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Remember the Past...
Collapse
X
-
Remember the Past...
161012,50%296,25%1831,25%5712,50%266,25%1518,75%340,00%0312,50%220,00%010,00%0Paskutinis taisė spirit; 2007.02.27, 14:29.Žymos: Joks
-
ilestmort
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąŠiaip jau reikėjo palaukt 2 dienas. Neskaitai taisyklių...
Comment
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimą3. nepyk, viskas iki skausmo matyta. net galėčiau apkaltinti plagijavimu, bet turbūt suklysčiau.
Comment
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimą3. nepyk, viskas iki skausmo matyta. net galėčiau apkaltinti plagijavimu, bet turbūt suklysčiau.
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąLaukiam tavo nuotraukų.
Comment
-
ilestmort
Parašė spirit Rodyti pranešimąVat būtent, ilesmort... Pažiūrėsim kaip pats fotografuoji...
Comment
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimąko čia isterikuoji? unaras ima? o nuotraką vertini kaip daiktą ar tai kas joje užfiksuota? jeigu žinai, kad jau yra tokia nuotrauka, tai kam save plėšai? paieškok kitokių kadrų. na o kad nežinojai, tai ir daviau ne 1 o 3.
Comment
-
ilestmort
Parašė spirit Rodyti pranešimąĮdomu kas čia isterikuoja... Man atrodo kad tu, nes aš esu ir buvau visiškai ramus.
Comment
-
ilestmort
jei nori - pasitikrink, tiek kad originalų kontrastą kažkada kaitaliojau.
http://foto.terpe.lt/inkelti/20070227/panorama1.jpgPaskutinis taisė 99; 2007.02.27, 15:42.
Comment
-
Įdomu kas čia isterikuoja... Man atrodo kad tu, nes aš esu ir buvau visiškai ramus.klausyk, tau viskas normaliai?..
Ačiū.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąSauni nuotraka tikrai prie finalo gerai butu... 10- (naktine tai isvis butu fantastika)
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąNemanau, kad naktinės senamiesčio nuotraukos atrodytų fantastiškai
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąNemanau, kad naktinės senamiesčio nuotraukos atrodytų fantastiškai
Kas dėl šios nuotraukos - šiaip nieko, bet pritariu kad n kartų matytas vaizdelis.
Comment
Comment