Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
stiklinis dangus
Collapse
X
-
Parašė Sss Rodyti pranešimąoi, kad pas mus tokių pastatų...
ne ne, pas mus nebus tokiu pastatu - is daugumos forumo dalyviu pasisakymu susidare ispudis, kad lietuviai zavisi tokiais "future-Soviet" pastatais, kaip busimasis "Hansabank"
Comment
-
Parašė arun' Rodyti pranešimąidomiausia, kad cia Tallinn
ne ne, pas mus nebus tokiu pastatu - is daugumos forumo dalyviu pasisakymu susidare ispudis, kad lietuviai zavisi tokiais "future-Soviet" pastatais, kaip busimasis "Hansabank"
P.S. Architektūrine kokybe žinoma, o ne aukščiuPaskutinis taisė deep'as; 2007.02.12, 15:38.
Comment
-
Tas "future-soviet" hansa bankas 100 kartų lenkia paprastas kvadratines dėžutes apdėtas stiklu, kurias matom čia (išskyrus uhispank). Ir prie ko čia soviet sunkiai eina suvokti.
Lietuviams matyt dar toli iki kažkokio supratimo, nes jiems svarbiausia veidrodis ir viskas. Kad ir koks š, jei jis bus apdėtas blizgančiu stiklu automatiškai jis šedevras. Juk blizga.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąTaip Hanzabankas kolkas pas mumi dar tik būsimas, tačiau jau dabar galima įžvelgti vien tik į vizualizacijas pažiūrėjus, kad jis šituos Tallinno atgyvenusius sloikus perspjaus gerokai.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTas "future-soviet" hansa bankas 100 kartų lenkia paprastas kvadratines dėžutes apdėtas stiklu, kurias matom čia (išskyrus uhispank). Ir prie ko čia soviet sunkiai eina suvokti.
Lietuviams matyt dar toli iki kažkokio supratimo, nes jiems svarbiausia veidrodis ir viskas. Kad ir koks š, jei jis bus apdėtas blizgančiu stiklu automatiškai jis šedevras. Juk blizga.
nu be rysio man tas Hansabankas, totally horrible! ir neitikinekite manes kitaip, nes tuoj vemsiuPaskutinis taisė arun'; 2007.02.12, 15:48.
Comment
-
Nieko, prabėgs kažkiek laiko ir lietuviai išmoks atsirinkti kas yra kas. Bent jau dalis tų, kurie domėsis architektūra. Galiu pasakyti, kad mano nuomonė prieš kelis metus buvo panaši į jūsų. Per tuos kelis metus gan daug ir įvairių projektų pamačius tiek realybėje, tiek forumuose, susiformavo kiek kitoks požiūris. Pvz. kai pradėjo renovuoti "Lietuvos" viešbutį aš nusivyliau, kad neleido keisti fasado į stiklinį. Tuo tarpu dabar aš džiaugiuosi, kad jį išsaugojo. Ir t.t.
Comment
-
Parašė arun' Rodyti pranešimątai jau tikrai "perspjaus" 20 metu atgal!...
Parašė arun' Rodyti pranešimąas nezinau kas "prastume" si nevykusi projekta, bet stebuklu salyje viskas imanoma. stiklai cia ne prie ko, svarbu visuma. nezinau, lietuviai arba totaliai pasinesa i popsa, arba dar vis greziojasi atgal...
nu be rysio man tas Hansabankas, totally horrible! ir neitikinekite manes kitaip, nes tuoj vemsiu
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąjokiu būdu negalima nuvertinti hansabanko būsimo pastato (gal tik ta ruda siena kiek keistokai atrodo), tačiau šitie pastatai, manau, turėtų būti lyginami ne su juo, o su tuo, kas jau stovi NMC - pvz europos bokštu, ir jie tikrai už ji n kartų geriau atrodo.
Comment
-
Apdovanojimas. AB "Hanner" Vilniuje pastatytas verslo ir prekybos centras “Europa” pripažintas geriausiu 2004 metų daugiafunkcinės paskirties projektu Vidurio ir Rytų Europoje. Varšuvoje vykusioje apdovanojimo ceremonijoje AB "Hanner" atstovams įteiktas prestižinis apdovanojimas “CEE Mixed Use Development of the Year 2004”.
Tai svarbiausias apdovanojimas Rytų ir Vidurio Europoje, tekiamas nekilnojamojo turto projektams ir patvirtinantis jų sėkmę.
Konkurse dalyvavo Vidurio bei Rytų Europos regiono (Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Čekijos, Rumunijos, Rusijos, Slovakijos, Ukrainos ir Vengrijos) įmonės ir asmenys, parengę geriausius investicijų bei nekilnojamojo turto plėtros projektus.
www.hanner.lt
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąAsmeniškai man Europai nei vienas neprilygsta. Beja tokios nuomonės ne aš vienas. Europa yra laimėjus kažkokį prizą kaip *iausias Rytų Europoje. Dabar tiksliai nepamenu. Reiktų paieškot ir pasidomėt. O kas dėl Hansabanko rudų profilių fasade, tai aš juos vertinu net nėr ko lygint su vientisu stiklo fasadu.
nenukrypkime nuo temosPaskutinis taisė arun'; 2007.02.12, 16:18.
Comment
-
Parašė Henrikas Rodyti pranešimą
Apdovanojimas. AB "Hanner" Vilniuje pastatytas verslo ir prekybos centras “Europa” pripažintas geriausiu 2004 metų daugiafunkcinės paskirties projektu Vidurio ir Rytų Europoje. Varšuvoje vykusioje apdovanojimo ceremonijoje AB "Hanner" atstovams įteiktas prestižinis apdovanojimas “CEE Mixed Use Development of the Year 2004”.
Tai svarbiausias apdovanojimas Rytų ir Vidurio Europoje, tekiamas nekilnojamojo turto projektams ir patvirtinantis jų sėkmę.
Konkurse dalyvavo Vidurio bei Rytų Europos regiono (Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Čekijos, Rumunijos, Rusijos, Slovakijos, Ukrainos ir Vengrijos) įmonės ir asmenys, parengę geriausius investicijų bei nekilnojamojo turto plėtros projektus.
www.hanner.lt
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąAsmeniškai man Europai nei vienas neprilygsta. Beja tokios nuomonės ne aš vienas. Europa yra laimėjus kažkokį prizą kaip *iausias Rytų Europoje. Dabar tiksliai nepamenu. Reiktų paieškot ir pasidomėt. O kas dėl Hansabanko rudų profilių fasade, tai aš juos vertinu net nėr ko lygint su vientisu stiklo fasadu.
Comment
Comment