Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kelrodininkas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kelrodininkas

25
    10
    36,00%
    9
    9
    16,00%
    4
    8
    4,00%
    1
    7
    24,00%
    6
    6
    4,00%
    1
    5
    16,00%
    4
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Bent jau pavadinimą derėtų be klaidų rašyt o šiaip tai labai man tas durelių kampas nesižiūri
    Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
    Retromobile 2007
    "Kova 1". Driftingo čempionatas
    "Foje" Gali Skambėti Kitaip
    Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
    BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
    Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Super
      10
      O pavadinimas neturėtų būti "KelrodIninkas"?

Comment

Na visi žino mano problemas su lietuvių kalba O ne nuo žodžio "Rodyti" turėtu būti ? Neesmė. Jeigu klaida ir yra, prašau jos netaisyti. Toks ir turi būti pavadinimas , nes autorius ji tokį užrašė.

Kas liečia durelias Taip jas galima butu ištrinti/iškirpti ar panašiai, bet aš to nedariau , nes taip natūraliau atrodo . Žmogus atvažiavo dirbti prie to kelio ženklo, o ne šiaip užsikoręs, ten varžtus sukinėti. Mašinos durelės, tai pabrežę. Dėlto jos ir paliktos kadre. Taip man natūraliau kadras atrodo

Dar kas nors ?

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Eziuk, man patinka tavo idejos pastaruoju metu ju jau daug prigaminai Tiesiog saunu.
          R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“

Comment

Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
            Na visi žino mano problemas su lietuvių kalba O ne nuo žodžio "Rodyti" turėtu būti ? Neesmė. Jeigu klaida ir yra, prašau jos netaisyti. Toks ir turi būti pavadinimas , nes autorius ji tokį užrašė.

Kas liečia durelias Taip jas galima butu ištrinti/iškirpti ar panašiai, bet aš to nedariau , nes taip natūraliau atrodo . Žmogus atvažiavo dirbti prie to kelio ženklo, o ne šiaip užsikoręs, ten varštus sukinėti. Mašinos durelės, tai pabrežę. Dėlto jos ir paliktos kadre. Taip man natūraliau kadras atrodo

Dar kas nors ?
            Nuo žodžio kelrodis; dureles, varžtus, pabrėžia. (Čia atsilyginu už tai, kad mokyklos laikais pats nemažai klaidų darydavau ir mokytoja vis taisydavo Reik išsiliet ) Na o tokiu atveju tų durelių daugiau norisi, jei jau jos yra

Retromobile 2007

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
              Nuo žodžio kelrodis; dureles, varžtus, pabrėžia. (Čia atsilyginu už tai, kad mokyklos laikais pats nemažai klaidų darydavau ir mokytoja vis taisydavo Reik išsiliet ) Na o tokiu atveju tų durelių daugiau norisi, jei jau jos yra
              Tu patikėk kaip aš kentėdavau mokykloje su savo tokių gramatikos žinojimu Ant ko man išsilieti ?

Kas dėl durelių tai jo , nei čia nei ten Na dabar jau nieko nebepadarysiu, tegu lieka kaip yra Galite vieną balą dėlto nuimti

Comment

Tu patikėk kaip aš kentėdavau mokykloje su savo tokių gramatikos žinojimu Ant ko man išsilieti ?

Kas dėl durelių tai jo , nei čia nei ten Na dabar jau nieko nebepadarysiu, tegu lieka kaip yra Galite vieną balą dėlto nuimti
                Čia mačiau kažkuris naujokas vertas išsiliejimo pastaruoju metu buvo Pakraupau paskaitęs O ir išvis gausėja jaunimo gretos su internetiniu dialektu Su visokiom j galūnėm ir panašiai... Suprasčiau, kad tai apsiribotų internetu, bet jau teko realybėj matyt tokių atvejų, kad mokyklose taip rašo Ok, baigiu OT ir einu atimt balo

Retromobile 2007

Comment

Labai nedėkingas fonas, jis čia nukonkuruoja pagr. objektus. Durelės kampe suteikia neišbaigtumo ir kadro "prabėgom" įspūdį. Reikėjo vertikalaus formato. Čia gelbėtų geras pagr. objektų apšvietimas, jo čia nėra ir todėl, kaip minėjau, juos visiškai užgožia fonas. Pats veiksmas irgi nepatraukia. Žodžiu, ši visiškai nepatinka.

Comment

Niekaip negaliu suvokti kaip pvz. taip galima parašyti:
                    Mašinos durelės, tai pabrežę.
                    Turėjo būti maždaug taip:
                    "Mašinos durelės tai pabrėžia"

Juk, garsiai perskaičius šiuos abu variantus jie labai skiriasi. Negi Ežiukas ir balsu garsiai kalbėdamas taip sako: "Mašinos durelės, tai pabrežę".

Čia šiaip akmenukas į Ežiuko daržą.

Comment

Working...
                    X