Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kelrodininkas
Collapse
X
-
Kelrodininkas
251036,00%9916,00%484,00%1724,00%664,00%1516,00%440,00%030,00%020,00%010,00%0
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!Žymos: Joks
-
Bent jau pavadinimą derėtų be klaidų rašyt o šiaip tai labai man tas durelių kampas nesižiūriMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Na visi žino mano problemas su lietuvių kalba O ne nuo žodžio "Rodyti" turėtu būti ? Neesmė. Jeigu klaida ir yra, prašau jos netaisyti. Toks ir turi būti pavadinimas , nes autorius ji tokį užrašė.
Kas liečia durelias Taip jas galima butu ištrinti/iškirpti ar panašiai, bet aš to nedariau , nes taip natūraliau atrodo . Žmogus atvažiavo dirbti prie to kelio ženklo, o ne šiaip užsikoręs, ten varžtus sukinėti. Mašinos durelės, tai pabrežę. Dėlto jos ir paliktos kadre. Taip man natūraliau kadras atrodo
Dar kas nors ?
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąNa visi žino mano problemas su lietuvių kalba O ne nuo žodžio "Rodyti" turėtu būti ? Neesmė. Jeigu klaida ir yra, prašau jos netaisyti. Toks ir turi būti pavadinimas , nes autorius ji tokį užrašė.
Kas liečia durelias Taip jas galima butu ištrinti/iškirpti ar panašiai, bet aš to nedariau , nes taip natūraliau atrodo . Žmogus atvažiavo dirbti prie to kelio ženklo, o ne šiaip užsikoręs, ten varštus sukinėti. Mašinos durelės, tai pabrežę. Dėlto jos ir paliktos kadre. Taip man natūraliau kadras atrodo
Dar kas nors ?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNuo žodžio kelrodis; dureles, varžtus, pabrėžia. (Čia atsilyginu už tai, kad mokyklos laikais pats nemažai klaidų darydavau ir mokytoja vis taisydavo Reik išsiliet ) Na o tokiu atveju tų durelių daugiau norisi, jei jau jos yra
Kas dėl durelių tai jo , nei čia nei ten Na dabar jau nieko nebepadarysiu, tegu lieka kaip yra Galite vieną balą dėlto nuimti
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąTu patikėk kaip aš kentėdavau mokykloje su savo tokių gramatikos žinojimu Ant ko man išsilieti ?
Kas dėl durelių tai jo , nei čia nei ten Na dabar jau nieko nebepadarysiu, tegu lieka kaip yra Galite vieną balą dėlto nuimtiMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Labai nedėkingas fonas, jis čia nukonkuruoja pagr. objektus. Durelės kampe suteikia neišbaigtumo ir kadro "prabėgom" įspūdį. Reikėjo vertikalaus formato. Čia gelbėtų geras pagr. objektų apšvietimas, jo čia nėra ir todėl, kaip minėjau, juos visiškai užgožia fonas. Pats veiksmas irgi nepatraukia. Žodžiu, ši visiškai nepatinka.
Comment
-
Niekaip negaliu suvokti kaip pvz. taip galima parašyti:
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąMašinos durelės, tai pabrežę.
"Mašinos durelės tai pabrėžia"
Juk, garsiai perskaičius šiuos abu variantus jie labai skiriasi. Negi Ežiukas ir balsu garsiai kalbėdamas taip sako: "Mašinos durelės, tai pabrežę".
Čia šiaip akmenukas į Ežiuko daržą.
Comment
Comment