Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

pirmasis štampas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

pirmasis štampas

prisiskaičiau knygų apie kompozijas, dabar įdedu vieną nuotrauką padarytą remiantis knyginėmis rekomendacijomis (štampais)
    15
    10
    0,00%
    0
    9
    13,33%
    2
    8
    60,00%
    9
    7
    13,33%
    2
    6
    13,33%
    2
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Viskas griuna į kairę. Ypač tai "neskaniai" atrodo viršutinėme kairiame kampe. Ir rėmelis tai visiškai neįtema ir .. šlykštus jisai.

O šiaip tikria neprasta nuotrauka , patinka man jinai

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Rėmas siaubingas... Yra ir problemų su kadravimu, bet nuotrauka tikrai nebloga, ypač dar jei pirmi rimtesni bandymai Beje, daugiau kontrasto noretusi.

Comment

Remelis tragiskas, ir nuotraukoje spalvos galetu buti siek tiek ryskesnes.
        Jedi power!

Comment

dėl griuvimo. objektyvas viska labai stipriai išlenkė, tai teko koreguoti. deja ištiesinant tą minėta kampą labai neskaniai išsilenkia vidurys (čia po geros valandos bandymų yra tiesiog rastas kompromisas)

rėmelis... aš apskritai pirmą kartą kažką dariau nuotraukoje su programa (šiuo atveju Gimp), todėl rėmelio variantas iš kokių dešimties geriausias.

spalvos....deja namo perdažyt negalėjau. galbūt kiek problematiška su WB. prie RAW dar nedrįsau pereiti, nes vaizdo apdorojimo programos kol kas man svetimos

Comment

Parašė naglisc Rodyti pranešimą
            rėmelis... aš apskritai pirmą kartą kažką dariau nuotraukoje su programa (šiuo atveju Gimp), todėl rėmelio variantas iš kokių dešimties geriausias.
            Jei kada nesi tikras dėl rėmo, jo nereikia.

Parašė naglisc Rodyti pranešimą
            spalvos....deja namo perdažyt negalėjau. galbūt kiek problematiška su WB. prie RAW dar nedrįsau pereiti, nes vaizdo apdorojimo programos kol kas man svetimos
            Tačiau užkelti kontrasto kliučių nebuvo, o čia jo trūksta.

Comment

Galejai kad ir po to su tuo paciu gimpu spalvas paryskinti, kad ir taip:
              http://img329.imageshack.us/img329/9...aisytasqy6.jpg
              Jedi power!

Comment

Nuotrauka gera, tie rankscluosciai super balkonuose isdziauti, remas shlamshtastishkas Del namo griuvimo neverta dramatizuoti, svarbiausios linijos islaikytos gerai, deje visko neimanoma tokiu atveju tiesiai perteikti, taciau ziurovas mato perspektyva, tad ir erdve realiai ivertina. Kontrasto dramatiskumo deje siektiek truksta, bet cia jau viskas istaisoma, svarbiausia turinys

Comment

Rėmas siaubingas. Kontrasto galėtų būti dar šiek tiek mažiau. 8.

Comment

Prisijungiu prie kritikuojančių rėmą.
                    beg, borrow and steal

Comment

Working...
                    X