Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pramonės jausmas
Collapse
X
-
Iki konkurso pabaigos liko viena diena. Galėjai ir susilaikyt :/
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąNuotrauka pasvirus, per vidurį išdegę, dangus viršuje labai negražios splavos, smarkiai trūksta kokybės ypač dešniajam kampe .
2. Išdegęs spindulys man bent jau duoda nuotraukai šviežumo.
3. Tuo metu dangus buvo apsiniaukęs, šiai nuotraukai jis duoda niūrumo, o kaip minėjau tą niūrumą pagyvina viduryje išdegęs spindulys.
4. Pagrindins akcentas kranas, todėl į jį buvo fokusuojama.Paskutinis taisė _Bead_; 2006.11.30, 19:55.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąIki konkurso pabaigos liko viena diena. Galėjai ir susilaikyt :/R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
/\ O nuo nuo šiandienos irgi visą mėnesi būsi užimtas?
Paprastai, jei nuotrauka atsiunčiama likus mažiau nei 3 dienoms iki finalo ir per tą laiką nesurenka 15 balsų, ji dažniausiai perkeliama į kitą mėnesį.
Kadangi pastaruoju metu konkurso dalyvių ir balsuotojų aktyvumas gana didelis, šių priemonių tikriausiai nereikės imtis, bet kitą kartą stenkis nuotrauką atsiųsti arba anksčiau, arba palaukti naujo konkurso pradžios
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimą/\ O nuo nuo šiandienos irgi visą mėnesi būsi užimtas?
Paprastai, jei nuotrauka atsiunčiama likus mažiau nei 3 dienoms iki finalo ir per tą laiką nesurenka 15 balsų, ji dažniausiai perkeliama į kitą mėnesį.
Kadangi pastaruoju metu konkurso dalyvių ir balsuotojų aktyvumas gana didelis, šių priemonių tikriausiai nereikės imtis, bet kitą kartą stenkis nuotrauką atsiųsti arba anksčiau, arba palaukti naujo konkurso pradžiosR. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimą1. Nuotrauka nepasvirus nes tokiu kampu ji fotkinta. Kranas pagrindins akcentas.
2. Išdegęs spindulys man bent jau duoda nuotraukai šviežumo.
3. Tuo metu dangus buvo apsiniaukęs, šiai nuotraukai jis duoda niūrumo, o kaip minėjau tą niūrumą pagyvina viduryje išdegęs spindulys.
4. Pagrindins akcentas kranas, todėl į jį buvo fokusuojama.
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąPaprastai, jei nuotrauka atsiunčiama likus mažiau nei 3 dienoms iki finalo ir per tą laiką nesurenka 15 balsų,...
Comment
-
Parašė specz Rodyti pranešimąJei kranas i desine zvelgia tai ten erdves reiketu palikti, o ne is galo. Siaip jau meleonai tu kranu cia buvo, atsibodo, banalu, nekabinaR. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
100 % palaikau Specz nuomonę
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą100 % palaikau Specz nuomonęR. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Man patinka. Iki 10 siek tiek truksta, bet 9 nepagailesiu.
P.S.
Apie banaluma pasakysiu tik tiek, kad Lietuvoje viskas jau banalu, milijonai kartu fotografuota Gedimino pilis, Traku pilis, galu gale Baltijos jura.
Tad neapsiribokime su banalumais, kas vienam banalu, tai dar nebutinai turi buti ir kitam banalu. Nors kartais zinoma norisi kazko naujo, bet su kranais, nera cia tiek daug tu nuotrauku. Tad man kranai, nera banaluPaskutinis taisė samot; 2006.12.01, 00:03.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
Comment