Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pro Užupio langą
Collapse
X
-
Pro Užupio langą
361072,22%26911,11%4811,11%472,78%162,78%150,00%040,00%030,00%020,00%010,00%0
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!Žymos: Joks
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąMedžių ir dangaus perdaug. Bet 9+
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Teko skaityti ne vieną komentarą "miestų nuotraukų konkurse", tad daug ko jau ir pats išmokau, todėl manau jau pakankamai profesionaliai vertinti bei komentuoti galiu ir aš:
"Spalvos kažkokios neaiškios, medis pirmam plane kreivas ir aplamai nemėgstu medžių be lapų. Be to, naktinės nuotraukos labiau patinka. Ir šiaip, vien už pavadinimą bent 5 balus reiktų minusuoti, nes nesimato čia jokio lango. Nemėgstu kalvų, o tie styrantys falai išvis baisu. Norėtųsi ir kažkokio tai akcento. Nežinau, kažkoks paprastas kadras - pakėlei fotoaparatą, nuspaudei mygtuką ir tiek. Reikia daugiau darbo įdėti. Rėmelis išvis žiaurus. Ir šiaip kažko aš čia nepagaunu... Kažkaip mažoka čia miesto... Nepyk, bet viską suminusavus daugiau 2 duoti negaliu. Nors kaip paskatinimui duosiu 10."
O jei rimtai, minusas už nenatūralias spalvas. 9/10
Comment
-
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTeko skaityti ne vieną komentarą "miestų nuotraukų konkurse", tad daug ko jau ir pats išmokau, todėl manau jau pakankamai profesionaliai vertinti bei komentuoti galiu ir aš:
"Spalvos kažkokios neaiškios, medis pirmam plane kreivas ir aplamai nemėgstu medžių be lapų. Be to, naktinės nuotraukos labiau patinka. Ir šiaip, vien už pavadinimą bent 5 balus reiktų minusuoti, nes nesimato čia jokio lango. Nemėgstu kalvų, o tie styrantys falai išvis baisu. Norėtųsi ir kažkokio tai akcento. Nežinau, kažkoks paprastas kadras - pakėlei fotoaparatą, nuspaudei mygtuką ir tiek. Reikia daugiau darbo įdėti. Rėmelis išvis žiaurus. Ir šiaip kažko aš čia nepagaunu... Kažkaip mažoka čia miesto... Nepyk, bet viską suminusavus daugiau 2 duoti negaliu. Nors kaip paskatinimui duosiu 10."
O jei rimtai, minusas už nenatūralias spalvas. 9/10Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
Aš taip pat jaučiuosi. Nepyk Edd, bet jeigu tau asmeniškai kas nors nepatinka tai dar nereiškia kad nuotrauka bloga...
Duodu 10. Net jeigu ir daugoka medžių ir dangaus, akys vistiek traukia per vidurį; į miestą. Spalvos geros, ir netokios jau neneturalios. NMC ir senamiestis gerai atrodo ir kas dar labai patinka- visi pilki rajonai rūke slepiasi .
Geras darbas, tikriausiai su naujuoju D50, Ežiuk?
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTeko skaityti ne vieną komentarą "miestų nuotraukų konkurse", tad daug ko jau ir pats išmokau, todėl manau jau pakankamai profesionaliai vertinti bei komentuoti galiu ir aš:
O jei rimtai, minusas už nenatūralias spalvas. 9/10Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTaimi, eilinį kartą siūlyčiau prabusti ir skaityti/rašyti nemiegant.
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąAš tokių 'bajerių' nesuprantu .
P.S. Tikiuosi nesupykai dėl to: "Taimi, eilinį kartą siūlyčiau prabusti ir skaityti/rašyti nemiegant". Tikrai nenorėjau tavęs įžeisti.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąStengiausi kuo labiau viską hiperbolizuoti, kad aišku būtų jog ten nerimtai. Dar į kabutes viską įdėjau. Negi manai, kad galėčiau rašyti rimtai tokius dalykus?
P.S. Tikiuosi nesupykai dėl to: "Taimi, eilinį kartą siūlyčiau prabusti ir skaityti/rašyti nemiegant". Tikrai nenorėjau tavęs įžeisti.
Comment
Comment