Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuje
Collapse
X
-
Lietuje
391020,51%8917,95%7823,08%9723,08%9610,26%455,13%240,00%030,00%020,00%010,00%0
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!Žymos: Joks
-
Nuotrauka nebloga,taciau kokybe tai nelabai.Galejai siek tiek redaguot.8.Beje,jozikai,kur taip ilgai buvai dinges,jei ne paslaptis?Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimą.Beje,jozikai,kur taip ilgai buvai dinges,jei ne paslaptis?
Važinėjo po Vilnių + sostinės kamsčiai
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąAtsakymas, gal, nuotraukoje.
Važinėjo po Vilnių + sostinės kamsčiaiMano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąPro masinos stikla fotografuotos nuotraukos ir visiskai nuredaguotos nedeciau. Nesiziuri. 7Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Bendrai nuotraukos kokybė tikrai ne iš gerųjų, bet man asmeniškai labai patinka tokia apniukusi atmosfera. Tad vertinkite kiekvienas kaip jūms atrodo . Vienu žodžiu ačiū už komentarus
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Turbūt pirma man graži Ežio nuotrauka 10Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąKad, man regis, nepataikei nei dėl stiklo, nei dėl redagavimo, nors tie dangoraižiai kažkaip sukuria įspūdį, kad fotografuota per stiklą. Bendrai nelabai patinka, tik 7
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąTai, kad matosi jog pro galini stikla. Tos juosteles juk yra. Tik is tavo pasakymo supratau, kad ten dangoraiziai. Galvojau, kad atspindziai kokie nors...Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąTai, kad matosi jog pro galini stikla. Tos juosteles juk yra. Tik is tavo pasakymo supratau, kad ten dangoraiziai. Galvojau, kad atspindziai kokie nors...Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Pauliezaz tu esi visais teiginiais neteisus . Nuotrauka daryta su "Š" aparatu dėlto kokybė nekokia. Bet tikrai ne per galinį mašinos langą. Juostos tai paprasčiausi laidai. Jų nenutriniau nes norėjau, kad naturalesnis vaizdas būtu. O dangoraižiai tikrai neįfotošopinti, o stovi Vilniaus centre kaip ir seniau . Vienintelis dalykas kuris yra fotošopintas tai spalvos. Padarytos tamsesnės ir niuresnės.
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąPauliezaz tu esi visais teiginiais neteisus . Nuotrauka daryta su "Š" aparatu dėlto kokybė nekokia. Bet tikrai ne per galinį mašinos langą. Juostos tai paprasčiausi laidai. Jų nenutriniau nes norėjau, kad naturalesnis vaizdas būtu. O dangoraižiai tikrai neįfotošopinti, o stovi Vilniaus centre kaip ir seniau . Vienintelis dalykas kuris yra fotošopintas tai spalvos. Padarytos tamsesnės ir niuresnės.Mano darbai deviantart'e
Comment
Comment