Paskutinis gamtos kampelis
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Collapse
X
-
30100,00%090,00%0810,00%3710,00%3630,00%9513,33%4416,67%5310,00%3210,00%310,00%0Paskutinis taisė music; 2011.03.17, 19:57.Žymos: Joks
-
Idėjos visiškai suprasti neįmanoma, kol neperskaitai tavo komentaro apačioje. Nelabai vykęs bandymas.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
prisijuokiau iki soties (iš komentarų) Nesakau, kad jie neteisingi, bet jūs žmogų sutraumuosit Na, aš, kaip visiškai "žalias" fotografijos pasaulyje, įvertinu tik savo subjektyvia nuomone remdamasis. 7. Vertinu ne dėl dangoraižio pasvirimo ar kokybės, tiesiog idėja, pagal mane, galėjo būt išreikšta geriau, nesudomino nuotrauka ir tiek
Čia iš visų mano matytų nuotraukų vertinimų šitam forume, turbūt yra pats blogiausias Bet nieko, music, mano nuotraukos būtų dar blogesnės, kepk blynus toliau, vienas ar kitas visvien neprisvilsPaskutinis taisė Aš; 2006.11.14, 21:17.
Comment
-
Nuotraukos tai nevertinu, tik noreciau pakritikuoti pačia idėją. Manau, kad Aukšti pastatai suteikia daugiau galimybių turėti daug medžių nei žemi. Pavyzdžiui turime tam tikrą plotą projektui, galime apstatyti jį žemaūgiais pastatais arba pastaytyti vieną labai aukštą ir aplik jį įrengti parką, abiem atvejais gyvenamasis plotas būtų toks pats.
Comment
Comment