Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Piko valanda

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

gal tiesiog vertinant mažiau nei 5 balais, būtų privaloma parašyti komentarą?
    Tas manau turėtų "apsunkint" tokių kraštutinių vertintojų gyvenimą, nes dar reiktų kažką ir parašyti, o ne vien tik ateit, pažymėt 1 ir paspaust "Balsuok"
    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
      gal tiesiog vertinant mažiau nei 5 balais, būtų privaloma parašyti komentarą?
      Tas manau turėtų "apsunkint" tokių kraštutinių vertintojų gyvenimą, nes dar reiktų kažką ir parašyti, o ne vien tik ateit, pažymėt 1 ir paspaust "Balsuok"
      O jei nuotrauka tiek prasta, kad dauguma balų žemiau 5? Nemanau, kad dar kam nors norisi ir ką nors kalbėt apie tokią nuotrauką
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

o tai kam tokiu atveju mes kabinėjamės prie tų kurie blogai vertina nuotraukas? Gal jie nekenčia fotografijos. Jei jau vertini prastu balu, tai prašau argumentuok kodėl, manau tai būtų sąžininga
        Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Na gerai, įvertinu 3 ir parašau pranešimą "3/10". Ir jau išteisintas?
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Tai nebutu argumentas

Comment

Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
              Na gerai, įvertinu 3 ir parašau pranešimą "3/10". Ir jau išteisintas?
              apie tai jau buvau anksčiau rašęs. Tokie argumentai netinkami kaip ir "nepatinka" "nieko gero" ir t.t. Jei nori įvertint blogai ir nežinai kodėl vertini blogai tai kam tada vertint?

Comment

Parašė Llinass Rodyti pranešimą
                apie tai jau buvau anksčiau rašęs. Tokie argumentai netinkami kaip ir "nepatinka" "nieko gero" ir t.t. Jei nori įvertint blogai ir nežinai kodėl vertini blogai tai kam tada vertint?
                Tai gerai, tuomet reikia sužiūrėt visus balsus ir ką tie asmenys surašė. Ar kas nors iš jūsų apsiimtų tai padaryti?
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Tiesiog nuo dabar galima pradėt žiūrėti.

Comment

Parašė taimis Rodyti pranešimą
                    Tiesiog nuo dabar galima pradėt žiūrėti.
                    Taip nuotraukos autorius vistiek pasižiūri kaip vertina jo nuotrauką ir pamatęs tokį įvertinimą gali liepti jį paaiškinti, o nepaaiškinus apie tokį dalyvį praneštų moderatoriam ir tie savo ruožtu užblokuotų nuo balsavimų. Šiaip kadangi tokių piktybinių balsuotojų forume yra nedaug tai per kokį 1 -2 mėnesio konkursus bus išgaudyti arba tiesiog sužinoję naujas taisykles už nepatikusią nuotrauką nebalsuos žemiau 6.

Comment

Aš norėjau pasakyti kad nuo šiol žiurėsime kas duoda labai žemus balus nuotraukomis ir nepaiškina savo veiksmo.

Peržiūrėjau šio mėnesio konkurso nuotraukų įvertinimus tai yra keletas dalyvių kurie tai daro...

Comment

Surašyk juos.

IT. Sicilija
                        PT. 11 dienų Portugalijos keliais
                        LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Pasistengsiu...

Comment

Štai - http://tinkle.miestai.net/showthread...308#post118308.

Comment

Dadar reikėtų pažiūrėti kiek ir kokių nuotraukų konkursams yra pateikę žemus balus davę dalyviai. Toliau jau reikėtų apklausti dalyvius, kokių priemoniu imtis.

PS
                              (neskaitant kovotojų tarp Vilnaius ir Kauno arba tarp Kauno ir Viniaus).

IT. Sicilija
                              PT. 11 dienų Portugalijos keliais
                              LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Parašė Giedra70 Rodyti pranešimą
                                Dadar reikėtų pažiūrėti kiek ir kokių nuotraukų konkursams yra pateikę žemus balus davę dalyviai. Toliau jau reikėtų apklausti dalyvius, kokių priemoniu imtis.
                                Tai kad tą ir padariau, ar čia aš netaip tave supratau?

Comment

Working...
                                X