Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2D debesys stikle
Collapse
X
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąKampa nebloga prigavai
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąNu nesuprantu kokie čia plėmai kam vaidenasi. Tai debesys, nejau Nikui reikėjo laukti, kol liks vien sviesi debesys??? Man tikrai patiko - 9
visiškai ne esmė, kas tai yra. juodi debesys, ar tiesiog valytojos pakabintas grindų skuduras. faktas, kad gadina bendrą vaizdą. o kaip kaip stipriai gadina čia jau priklauso nuo vertintojo.
Comment
-
Parašė naglisc Rodyti pranešimąvisiškai ne esmė, kas tai yra. juodi debesys, ar tiesiog valytojos pakabintas grindų skuduras. faktas, kad gadina bendrą vaizdą. o kaip kaip stipriai gadina čia jau priklauso nuo vertintojo.
Suprasčiau jei nuotrauka būtų kažkokia tamsi dėl fotoaparato netobulumo ar dar ko.
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąLabai keistas požiūris. Tai tu nori pasakyti, kad šiaip paprastą dangaus nuotrauką gadina tamsūs debesys? Jie prastesni už šviesius, neverti nuotraukos ar kaip čia? Juk fotografija (dažnai čia jūs visi ginčijatės) yra "vaizdų išsaugojimo technologija, naudojant mechaninius, cheminius ar skaitmeninius metodus." wikipedia.org. Manau, būtent tokį vaizdą, koks yra užfiksuotas Nikas ir matė, nebuvo jokių Photoshop'ų ir pan.
Suprasčiau jei nuotrauka būtų kažkokia tamsi dėl fotoaparato netobulumo ar dar ko.
kalbama yra apie vieną konkrečią nuotrauką. šioje nuotraukoje gadina. neabsoliutink visko. ir apskritai siūlyčiau dar kartą (gal net kelis kartus) perskaityti sakinį (pirmą praeitame mano poste ir kad nereiktų labai vargti aš čia jį pakartosiu) ir gal suprasi kas norėta pasakyti.
visiškai ne esmė, kas tai yra. juodi debesys, ar tiesiog valytojos pakabintas grindų skuduras. faktas, kad gadina bendrą vaizdą.
P.S. fotografija jau seniai yra pažengusi kur kas toliau į priekį nei tik "vaizdų išsaugojimo technologija, naudojant mechaninius, cheminius ar skaitmeninius metodus.".
Comment
Comment