Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Flight Over Chicago

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Flight Over Chicago

48
    10
    62,50%
    30
    9
    25,00%
    12
    8
    10,42%
    5
    7
    0,00%
    0
    6
    0,00%
    0
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    2,08%
    1

Ūūūū gražuuu

Comment

Dekui

Comment

Puiki nuotrauka Didmiesti. 10.

Comment

Dekui, Romas, Linass, Edgaex uz dosnius ivertinimus!!! As pirma karta dalyvauju nuotruaku konkurse, tad kiek suprantu, pirmas mano blynas nera visiskai prisviles Dar karta dekui jums!

Comment

Nuotrauka graži. Bet įvertinsiu ją, kaip Chicago gyventojas, kuriam tas vaizdas yra įprastas.
            8

Comment

Parašė Nikas Rodyti pranešimą
              Nuotrauka graži. Bet įvertinsiu ją, kaip Chicago gyventojas, kuriam tas vaizdas yra įprastas.
              8
              Ne nu prajuokinai Čia ne gatvės lygio nuotrauka kurią mato kiekvienas gyventojas...

Įvertinimas 10. Įspudinga

Comment

Manau ten apžvalgos aikštelių netruksta
                Į savo miestą kaip nežiūrėk(nors iš kosmoso), vaizdas įprastas.

Comment

Didmiesti, jokio skirtumo ar chikagos gyventojui neiprastas ar iprastas gatves vaizdas, tas nuotraukos geresnes nepadaro, bet siaip blynas tikrai neprisviles, kaip pirmam kartui duosiu 9

Comment

Didmiesti, padarei puikią nuotrauką. +10

IT. Sicilija
                    PT. 11 dienų Portugalijos keliais
                    LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Super

Comment

Didelis dekui visiems uz atsiliepimus!!! Smagu matyti, kad daugeliui forumo dalyviu si nuotrauka visai patiko!!! Aciu uz balsavimus!

Comment

-Akmeninės džiunglės-pasakė Tarzanas.
                          Nuotrauka puiki.
                          Ne viskas auksas kas auksu blizga

Comment

bah lygiai tokiu paciu foto esu mates gal koki 100 kartu.atsibodes kampas.nevertinsiu.

Comment

Vot jus man neišmanėliui pasakykit , ar tai tik komerciniai ar gyvenamieji,
                              jai ir taip ir taip tai kokia maždaug procentinė išraiška.

Comment

Parašė siena Rodyti pranešimą
                                -Akmeninės džiunglės-pasakė Tarzanas.
                                Nuotrauka puiki.
                                Seip net per ta trumpa pristatomaji filmuka ta pati sake Sake, kad kadangi nei Ilinojui, o tuo labiau Cikagoje, nera kalnu, kalveliu ir kitokiu gamtos stebuklu, tai reikia pradeti statyti dirbtinius "kalnus"

Parašė Tomasl Rodyti pranešimą
                                Vot jus man neišmanėliui pasakykit , ar tai tik komerciniai ar gyvenamieji,
                                jai ir taip ir taip tai kokia maždaug procentinė išraiška.
                                Seip tai yra ir tokiu, ir tokiu Procentines israiskos tikslios nepasakysiu, bet mano spejimas butu, kad buten sitoje nuotraukoje- gyvenamuju apie 35%, o komerciniu like 65%! Bet kaip ir minejau, cia mano nuoziura

Comment

Nu nuotrauka gražiai atrodo, mums lietuviams, vietiniams tai pasirodytų eilinė nuotrauka, nes atlikimas niekuo neįpatingas žodžiu palanki gyvenamoji vieta... 8

Comment

Parašė Hunte-r Rodyti pranešimą
                                    Nu nuotrauka gražiai atrodo, mums lietuviams, vietiniams tai pasirodytų eilinė nuotrauka, nes atlikimas niekuo neįpatingas žodžiu palanki gyvenamoji vieta... 8
                                    Nesutikciau visiskai su tavimi! Manai is tiek milijonu Cikagos gyventoju yra daug maciusiu toki vaizda? Jeigu taip galvoji, tai labai klysti! O tie kurie mate, tai jiems si vaizdas nera daznas. As asmeniskai pirma karta groziuosi tokiu vaizdu; praejusius du kartus buvau tamsiu paros metu (visiskai kitas "piesinys")! Neskaitant 10,000 tukstanciu (ar kiek ten) Sears Tower darbuotoju, like cikagieciai toki vaizda mato labai retai, arba is viso dar nera mate. Nesupainiok, vaizdas nuo auksciausio Amerikos dangoraizio, nera tas pats, kaip centre nuo suoliuko.
                                    Nepagalvok,kad as tave uzsipuoliau del tavo duoto 8, nes istikruju, tai net nesitikejau nieko auksciau gauti. As tiesiog noriu pasakyti, kad tie kurie mano, jog toks vaizdelis yra iprasta cikagos gyventojui, tai labai klysta. Vienu atveju, jis gali buti iprstas, jeigu tas zmogus dirba, o tai reiskia, kiekviena diena buna, Sears Tower'i! Jeigu gyveni cikagoje, bet nedirbi Sears Toweri- vis tiek negali pasakoti, kad cia eilinis gatves vaizdelis. Tai tiek...

Comment

Tai toks pats įprastas vaizdas čikagiečiui kaip ir nuo TV bokšto Vilniečiui. Aš TV bokšte buvau 2 kartus, bet yra ir tokių kurie išvis nėra buvę.

Comment

Vsigi vertinam nuotrauka, o ne tai kaip sudetinga patekti ten is kur nuotrauka daryta. Naujas kampas kazkoks, nuotraukos techniskai ir vizualiai geresnes nedaro, zinoma jei vertini objektyviai.

Comment

Working...
                                        X