Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Sankryža

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Permetus komentarus El_Greco zodziuose daug tiesos

Parašė naglisc Rodyti pranešimą
    kadangi šiame konflikte buvau pacituotas ir taip kaip ir įveltas į jį manau turėčiau ir aš čia pareikšti platesnę nuomonę.

nevertinu, ne todėl kad man tai nepatinka, o todėl kad nežinau kaip vertinti. fotografija šiaip galima suskirstyti į kelias grupes; dokumentinę, meninę ir reklaminę. kiekvienai grupei skirtingi reikalavimai. šį forumą aš daugiau lankau dėl informacijos, t.y projektai jų eiga ir t.t. todėl visa tą informaciją lydinti fotografija neišvengiamai yra priskiriama dokumentinei. o visi tie konkursai tėra šalutinis produktas (efektas). tačiau kaip tas nuotraukas vertinti aš dar nežinau (esu tiesiog naujokas čia). didžioji dalis jų neįsipaišo į jokią kategorija. kaip dokumentinės, konkursuose esančios nuotraukos, paprasčiausiai neaktualios (vertinimas nulis), kaip meninės - jos tuščios (nėra nei nuotaikos, nei idėjos, tiesiog užfiksuotas gražus vaizdelis, vertinimas 0-1 balas), popsas (beveik visas naktines aš priskiriu popsui, nes ten dažniausiai būna gražus šviesų žaismas su kokiu gražiu pastatėliu fone ir pravažiuojančių mašinų šviesų paliktais dryžiais, 5-6 balai). o kaip reklaminėms - trūksta baigiamojo šūkio (pvz. šioje nuotraukoje uždėjus šukį: mes nepravažiuojam nepastebėti. Naujoji opel astra. ir iškart vertinu 9 balais.

fotoaparatas - tėra teptukas. photshopas (ar kita programa) - tai guašas, akvarelė, ar aliejus. neapdorota nuotrauka - tėra eskizas, abrisas ir pan. arba dokumentika.
    Kazkokias nesamones rasineji.

Nauja mano svetaines versija: -
    Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Parašė samot Rodyti pranešimą

Kazkokias nesamones rasineji.

atsisėsk ramiai, atsikvepk.... įkalk alaus bokalą ..... dar karta atsikvėpk... ir dar karta ramiai perskaityk. nesuprasi pakartok dar kelis kartus. gal pavyks

man rodos tamsta mano žodžiose ne ten esmės ieško.

Comment

Parašė naglisc Rodyti pranešimą
        atsisėsk ramiai, atsikvepk.... įkalk alaus bokalą ..... dar karta atsikvėpk... ir dar karta ramiai perskaityk. nesuprasi pakartok dar kelis kartus. gal pavyks

man rodos tamsta mano žodžiose ne ten esmės ieško.
        Pasakysiu tik tiek, nes vis tiek beprasmiska kazka sakyti. Greiciausiai tamsta ne cia pataikei ir nelabai supranti kokie cia konkursai ir is vis kokios cia nuotraukos. Mobiliaku nuotrauku tamstai butu geriausiai ieskoti gsm forumuose.

Cia siaip pastebejimas, nereikalaujantis atsakymo. Sekmes.

Nauja mano svetaines versija: -
        Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Parašė samot Rodyti pranešimą
          Pasakysiu tik tiek, nes vis tiek beprasmiska kazka sakyti. Greiciausiai tamsta ne cia pataikei ir nelabai supranti kokie cia konkursai ir is vis kokios cia nuotraukos. Mobiliaku nuotrauku tamstai butu geriausiai ieskoti gsm forumuose.

Cia siaip pastebejimas, nereikalaujantis atsakymo. Sekmes.
          taikliai pasakyta.

IT. Sicilija
          PT. 11 dienų Portugalijos keliais
          LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

"Miestų nuotraukų konkursas" => "Miestiečių ginčų konkursas"

Comment

Working...
            X