Nieko baisaus nemačiau,tik trukdo žibintas prie namo.Gal tikrai reikėjo pasidarbuot ''ragatke''
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Sankryža
Collapse
X
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąAhhh ponas Mantaz jau sako kad jis nera profas...Kaip greit viskas keiciasi.Del foto tai - baisu.Pastebejau kad nemoki nakti fotkint.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąMan nuotrauka patiko, bet esu priverstas duoti 9/10, nes man nesiziuri tustokos gatves Jeigu gatveje butu dar kokie 3-4 automobiliai, duociau 10 uzsimerkes!!!Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąnejuokink. Pats nieko nesugebi, išskyrus užsiimti kažkokiais niekais
Ir vel tu kaip darzelinukas - "nene as ne toks o tu tai va toks"
Zodziu geriau patylek.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąPvz?
Zodziu geriau patylek.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąPvz?
Zodziu geriau patylek.
Kaip pavyzdį galima duoti šitą kadrą. Pasibaisėtina, ko čia visko pridirbta
Čia panašiau į 3D grafiką, nei į nuotrauką
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąPvz. tavo nenumaldomas perfotošopinimas, visokio plauko technikų vaikymasis. Negana to, nedarai išvadų iš pateikiamos kritikos ir toliau varai tą patį š.
Fotografija yra daugiau nei paspaust shutteri.Bet tu to nesuprasi.Beto kituose forumuose mano foto niekas sh nevadina atvirksciai.Na bet tiek to.Siulyciau nulipt nuo to grazaus auksto zirgo.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimą
Fotografija yra daugiau nei paspaust shutteri.Bet tu to nesuprasi.Beto kituose forumuose mano foto niekas sh nevadina atvirksciai.Na bet tiek to.Siulyciau nulipt nuo to grazaus auksto zirgo.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Leisk paklaust kas pagal tave yra 'normalus rezultatas'?Cia tik tau ir dar porai is Sito forumo kazkas nepatinka.Ir as nelabai zadu taikytis prie jusu.
1.foto - 'istrauktos baltos spalvos' ty jos paryskintos su selective color.
2.foto - pasviesinta su highlights nes buvo per tamsi ir tada paryskintos spalvos ir vel balta 'istraukta'.
Daba palyginimui :
Super kampasNuotrauka graži, bet man viskas perdaug "sugrusta" 9kaip visad El_Greco ryškios spalvos ir "kitoks" kampas. 10!Laabai grazi nuotraukyte. Be to man labai patinka, kai nuotraukose sugrusta
Ivertinimas 10+
Daba tavo
Nešedevraskol kas nevertinu nieko ir manau dar koki mėnesį į vertinimus nesivelsiu. vėliau kaip dievas duos.
kodėl? nežinau.
Kaip anksciau sakiau lipk nuo savo auksto zirgo.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąLeisk paklaust kas pagal tave yra 'normalus rezultatas'?Cia tik tau ir dar porai is Sito forumo kazkas nepatinka.Ir as nelabai zadu taikytis prie jusu.
1.foto - 'istrauktos baltos spalvos' ty jos paryskintos su selective color.
2.foto - pasviesinta su highlights nes buvo per tamsi ir tada paryskintos spalvos ir vel balta 'istraukta'.
Daba palyginimui :
etc.
Daba tavo
(pradziai galetum ismokt nakti fotkint)
Ir kad niekad nenaudoji fotoshopo (uz tai tave daugelis profu tik isjuoktu ir pasiulytu uzsiimt piesimu).
Kaip anksciau sakiau lipk nuo savo auksto zirgo.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąOK, o dabar apsikabinkit ir pasibučiuokitMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąDėl ilgo išlaikymo iš pravažiuojančių automobilių lieka tik šviesų pėdsakai, ką šoje nuotraukoje ir galima įžvelgti.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimą^ Juokingiausia kad esi prisipirkes technikos bet su ta technika nieko padoraus nesugebi padaryt geda.
O kai kas nors tave pradeda kritikuot puoli rekt - mazdaug visi durni ir nieko neismano.Nu anyway.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
kadangi šiame konflikte buvau pacituotas ir taip kaip ir įveltas į jį manau turėčiau ir aš čia pareikšti platesnę nuomonę.
nevertinu, ne todėl kad man tai nepatinka, o todėl kad nežinau kaip vertinti. fotografija šiaip galima suskirstyti į kelias grupes; dokumentinę, meninę ir reklaminę. kiekvienai grupei skirtingi reikalavimai. šį forumą aš daugiau lankau dėl informacijos, t.y projektai jų eiga ir t.t. todėl visa tą informaciją lydinti fotografija neišvengiamai yra priskiriama dokumentinei. o visi tie konkursai tėra šalutinis produktas (efektas). tačiau kaip tas nuotraukas vertinti aš dar nežinau (esu tiesiog naujokas čia). didžioji dalis jų neįsipaišo į jokią kategorija. kaip dokumentinės, konkursuose esančios nuotraukos, paprasčiausiai neaktualios (vertinimas nulis), kaip meninės - jos tuščios (nėra nei nuotaikos, nei idėjos, tiesiog užfiksuotas gražus vaizdelis, vertinimas 0-1 balas), popsas (beveik visas naktines aš priskiriu popsui, nes ten dažniausiai būna gražus šviesų žaismas su kokiu gražiu pastatėliu fone ir pravažiuojančių mašinų šviesų paliktais dryžiais, 5-6 balai). o kaip reklaminėms - trūksta baigiamojo šūkio (pvz. šioje nuotraukoje uždėjus šukį: mes nepravažiuojam nepastebėti. Naujoji opel astra. ir iškart vertinu 9 balais.
fotoaparatas - tėra teptukas. photshopas (ar kita programa) - tai guašas, akvarelė, ar aliejus. neapdorota nuotrauka - tėra eskizas, abrisas ir pan. arba dokumentika.
Comment
-
Parašė naglisc Rodyti pranešimą...
fotoaparatas - tėra teptukas. photshopas (ar kita programa) - tai guašas, akvarelė, ar aliejus. neapdorota nuotrauka - tėra eskizas, abrisas ir pan. arba dokumentika.
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė naglisc Rodyti pranešimąaaa ... pasirodo čia dokumentinių nuotraukų konkursas
kitą kartą žinosiu
Comment
Comment