Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Sankryža

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nieko baisaus nemačiau,tik trukdo žibintas prie namo.Gal tikrai reikėjo pasidarbuot ''ragatke''
    Ne viskas auksas kas auksu blizga

Comment

Parašė El_Greco Rodyti pranešimą
      Ahhh ponas Mantaz jau sako kad jis nera profas...Kaip greit viskas keiciasi.Del foto tai - baisu.Pastebejau kad nemoki nakti fotkint.
      Pranešimas, tiesiog trykštantis objektyvumu Gal nejuokink. Pats nieko nesugebi, išskyrus užsiimti kažkokiais niekais
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Man nuotrauka patiko, bet esu priverstas duoti 9/10, nes man nesiziuri tustokos gatves Jeigu gatveje butu dar kokie 3-4 automobiliai, duociau 10 uzsimerkes!!!

Comment

Parašė Didmiestis Rodyti pranešimą
          Man nuotrauka patiko, bet esu priverstas duoti 9/10, nes man nesiziuri tustokos gatves Jeigu gatveje butu dar kokie 3-4 automobiliai, duociau 10 uzsimerkes!!!
          Dėl ilgo išlaikymo iš pravažiuojančių automobilių lieka tik šviesų pėdsakai, ką šoje nuotraukoje ir galima įžvelgti.
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
            nejuokink. Pats nieko nesugebi, išskyrus užsiimti kažkokiais niekais
            Pvz?
            Ir vel tu kaip darzelinukas - "nene as ne toks o tu tai va toks"
            Zodziu geriau patylek.

Comment

Pvz?
              Zodziu geriau patylek.
              Abu jus smėlio dėžėje .

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Pvz?
                Zodziu geriau patylek.
                Pvz. tavo nenumaldomas perfotošopinimas, visokio plauko technikų vaikymasis. Negana to, nedarai išvadų iš pateikiamos kritikos ir toliau varai tą patį š.

Kaip pavyzdį galima duoti šitą kadrą. Pasibaisėtina, ko čia visko pridirbta

Čia panašiau į 3D grafiką, nei į nuotrauką

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Pvz. tavo nenumaldomas perfotošopinimas, visokio plauko technikų vaikymasis. Negana to, nedarai išvadų iš pateikiamos kritikos ir toliau varai tą patį š.

Fotografija yra daugiau nei paspaust shutteri.Bet tu to nesuprasi.Beto kituose forumuose mano foto niekas sh nevadina atvirksciai.Na bet tiek to.Siulyciau nulipt nuo to grazaus auksto zirgo.

Comment

Fotografija yra daugiau nei paspaust shutteri.Bet tu to nesuprasi.Beto kituose forumuose mano foto niekas sh nevadina atvirksciai.Na bet tiek to.Siulyciau nulipt nuo to grazaus auksto zirgo.
                    Gal šiek tiek ne taip pasakiau. Jei tavo puikinimas ir technikų naudojimas duotų normalų rezultatą, tada tai būtų galima pateisinti. Dabar tai kažkokia pseudofotografija, kai išgaunamas rezultatas yra gerokai nutolęs nuo tikrovės. Tik nepradėk aiškinti, kad kad ir šie du paskutiniai kadrai yra būtent tai, ką tu matei fotografuofamas.
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Leisk paklaust kas pagal tave yra 'normalus rezultatas'?Cia tik tau ir dar porai is Sito forumo kazkas nepatinka.Ir as nelabai zadu taikytis prie jusu.
                      1.foto - 'istrauktos baltos spalvos' ty jos paryskintos su selective color.
                      2.foto - pasviesinta su highlights nes buvo per tamsi ir tada paryskintos spalvos ir vel balta 'istraukta'.

Daba palyginimui :

Super kampas
                      Nuotrauka graži, bet man viskas perdaug "sugrusta" 9
                      kaip visad El_Greco ryškios spalvos ir "kitoks" kampas. 10!
                      Laabai grazi nuotraukyte. Be to man labai patinka, kai nuotraukose sugrusta

Ivertinimas 10+
                      etc.

Daba tavo

Nešedevras
                      kol kas nevertinu nieko ir manau dar koki mėnesį į vertinimus nesivelsiu. vėliau kaip dievas duos.

kodėl? nežinau.
                      Na o toliau tu varteis ir bandei irodyt koks tu kietas fotografas (pradziai galetum ismokt nakti fotkint).Ir kad niekad nenaudoji fotoshopo (uz tai tave daugelis profu tik isjuoktu ir pasiulytu uzsiimt piesimu).

Kaip anksciau sakiau lipk nuo savo auksto zirgo.

Comment

Leisk paklaust kas pagal tave yra 'normalus rezultatas'?Cia tik tau ir dar porai is Sito forumo kazkas nepatinka.Ir as nelabai zadu taikytis prie jusu.
                        Gal kitiems tai patinka, iš kur man žinoti? Į tavo nuotraukas žiūriu savo, o ne kitų akimis. Kas yra „normalus rezultatas“ jau ne kartą aiškinau.

1.foto - 'istrauktos baltos spalvos' ty jos paryskintos su selective color.
                        2.foto - pasviesinta su highlights nes buvo per tamsi ir tada paryskintos spalvos ir vel balta 'istraukta'.
                        O rezultatas vis tiek tragiškas

Daba palyginimui :

etc.

Daba tavo
                        Gerai čia pavarei

(pradziai galetum ismokt nakti fotkint)
                        Gal nuo savęs pradėk ir tada man patarinėk? Šiaip tai tavo naktinės Londono temoje apskritai nevertos dėmesio.

Ir kad niekad nenaudoji fotoshopo (uz tai tave daugelis profu tik isjuoktu ir pasiulytu uzsiimt piesimu).
                        Fotošopą naudoju, bet saikingai.

Kaip anksciau sakiau lipk nuo savo auksto zirgo.
                        Nelabai suprantu šito posakio.
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

OK, o dabar apsikabinkit ir pasibučiuokit
                          You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą
                            OK, o dabar apsikabinkit ir pasibučiuokit
                            %)
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

^ Juokingiausia kad esi prisipirkes technikos bet su ta technika nieko padoraus nesugebi padaryt geda.
                              O kai kas nors tave pradeda kritikuot puoli rekt - mazdaug visi durni ir nieko neismano.Nu anyway.
                              Paskutinis taisė El_Greco; 2006.09.20, 21:00.

Comment

Dėl ilgo išlaikymo iš pravažiuojančių automobilių lieka tik šviesų pėdsakai, ką šoje nuotraukoje ir galima įžvelgti.
                                Nezinau, galbutu reikeje palaukti, kol automobiliai sustos prie sviesaforo?! Kaip ir sakiau, nuotrauka tikrai gerai ziurisi, bet mano nuomone daugiau masinu (ne per daug) butu suteike daugiau veiksmo ir gyvybes nuotraukai. Zinau, kad visada yra lengviau pasakyti, nei padaryti, bet mano galva trupucio judesio ir pritruko iki 10, tad ir daviau 9!

Comment

^ Juokingiausia kad esi prisipirkes technikos bet su ta technika nieko padoraus nesugebi padaryt geda.
                                  O kai kas nors tave pradeda kritikuot puoli rekt - mazdaug visi durni ir nieko neismano.Nu anyway.
                                  Tu gal visgi pirma į save pažiūrėk, nes žinok jau nebejuokinga darosi
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

kadangi šiame konflikte buvau pacituotas ir taip kaip ir įveltas į jį manau turėčiau ir aš čia pareikšti platesnę nuomonę.

nevertinu, ne todėl kad man tai nepatinka, o todėl kad nežinau kaip vertinti. fotografija šiaip galima suskirstyti į kelias grupes; dokumentinę, meninę ir reklaminę. kiekvienai grupei skirtingi reikalavimai. šį forumą aš daugiau lankau dėl informacijos, t.y projektai jų eiga ir t.t. todėl visa tą informaciją lydinti fotografija neišvengiamai yra priskiriama dokumentinei. o visi tie konkursai tėra šalutinis produktas (efektas). tačiau kaip tas nuotraukas vertinti aš dar nežinau (esu tiesiog naujokas čia). didžioji dalis jų neįsipaišo į jokią kategorija. kaip dokumentinės, konkursuose esančios nuotraukos, paprasčiausiai neaktualios (vertinimas nulis), kaip meninės - jos tuščios (nėra nei nuotaikos, nei idėjos, tiesiog užfiksuotas gražus vaizdelis, vertinimas 0-1 balas), popsas (beveik visas naktines aš priskiriu popsui, nes ten dažniausiai būna gražus šviesų žaismas su kokiu gražiu pastatėliu fone ir pravažiuojančių mašinų šviesų paliktais dryžiais, 5-6 balai). o kaip reklaminėms - trūksta baigiamojo šūkio (pvz. šioje nuotraukoje uždėjus šukį: mes nepravažiuojam nepastebėti. Naujoji opel astra. ir iškart vertinu 9 balais.

fotoaparatas - tėra teptukas. photshopas (ar kita programa) - tai guašas, akvarelė, ar aliejus. neapdorota nuotrauka - tėra eskizas, abrisas ir pan. arba dokumentika.

Comment

Parašė naglisc Rodyti pranešimą
                                      ...
                                      fotoaparatas - tėra teptukas. photshopas (ar kita programa) - tai guašas, akvarelė, ar aliejus. neapdorota nuotrauka - tėra eskizas, abrisas ir pan. arba dokumentika.
                                      Pats atsakei kaip reiktu vertinti šią nuotrauką. Nes Mantaz nesinaudoja "guašais, akvarelėm ar aliejais ..", tai tik neapdorota nuotrauka (eskizas) arba pagal tave dokumentika. O dokumentines nuotraukas konkurse tu jau įvertinai tai yra "vertinimas nulis"

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

aaa ... pasirodo čia dokumentinių nuotraukų konkursas

kitą kartą žinosiu

Comment

Parašė naglisc Rodyti pranešimą
                                          aaa ... pasirodo čia dokumentinių nuotraukų konkursas

kitą kartą žinosiu
                                          Ne. Čia ne dokumentinių nuotraukų konkursas. Tik iš tavo pamąstymų taip gaunasi, kad šita Manto nuotrauka yra dokumentinė. Ir sekant tavo vertinimų logika, jinai verta nulio balų.

Comment

Working...
                                          X