Parašė Mantaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Sankryža
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąbet +- EV nebandei?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąBaik tu savo tą EV kišti, tarsi vienintelis dalykas, kurį žinotum Fotografuoju rankiniais nustatymais, tad joks EV kaitaliojimas čia nedalyvauja. O šiaip savaime suprantama, kad apšviestumas kaitaliojamas priklausomai nuo situacijos.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąGerai, bet tada turi taip padaryti nuotrauką, kad nebutu akį rėžiančių išdegusių plotų.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Ivertinau 7 si darbeli. Siaip nera blogai, bet galejai dar pasistengti
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąBaik tu savo tą EV kišti, tarsi vienintelis dalykas, kurį žinotum Fotografuoju rankiniais nustatymais, tad joks EV kaitaliojimas čia nedalyvauja. O šiaip savaime suprantama, kad apšviestumas kaitaliojamas priklausomai nuo situacijos.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė samot Rodyti pranešimąEV tikrai nereikia pamirsti ir gerai tau sako del EV. Ir padarius -2,0 EV tikrai nebus vien tik juoda naktis. O kad tusciai daug nekalbeti, tiesiog isbandysi ir pats isitikinsiMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimądėl ko kadras atrodys per tamsus. Negalima to paneigti.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO dabar per šviesus. To irgi negalima paneigti.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąKą čia nesąmones šneki? Per šviesi yra gal 1/20 kadro dalis. Visa kita yra apšviesta normaliai, gal dar ne?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąnugi norėjau duoti patarimą pamažinti EV ir tiek, nieko daugiau. Dėl 1/20 gal ir taip, bet geriau to nebūtų. Man ir pačiam įdomu, kaip išvengti naktinėse nuotraukuose tų žibintų perdegimų
Atsiprašau, kad kiek pakėliau toną, kartais nutinkaMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąMan ir pačiam įdomu, kaip išvengti naktinėse nuotraukuose tų žibintų perdegimų
Reikia užgesinti trukdantį žibintą prieš fotografuojant.
Kaip tai padaryti, sugalvok pats Aišku į pagalbą galima pasitelkti įvairiausių įrankių
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąAtsiprašau, kad kiek pakėliau toną, kartais nutinka
Comment
-
Pagaliau ginčas baigtas.
Mantai nuotrauka keliais tonais per šviesi , kitą kartą pažaisk su EV.
Liutai niekada neabejok Manto sugebėjimais ir profesionališkumu fotografijos srityje.
Ežiukai nesikišk ne į savo reikalus/temą.
Viskas , einam visi įšgersim po bokalą alaus.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąPagaliau ginčas baigtas.
Mantai nuotrauka keliais tonais per šviesi , kitą kartą pažaisk su EV.
Liutai niekada neabejok Manto sugebėjimais ir profesionališkumu fotografijos srityje.
Ežiukai nesikišk ne į savo reikalus/temą.
Viskas , einam visi įšgersim po bokalą alaus.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąPirma, niekada nesakiau, kad esu labai profesionalus fotografijos srityje Antra, pats žinau, kas yra EV ir kad jį ar vieną iš jo dėmenų (išlaikymo laiką arba išlaikymo greitį) pamažinus išdegimai apmažės, tačiau puikiai suprantu, kad tai turi pašalinį poveikį – aplinkos patamsėjimą. Dėl to ir kilo ginčas
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Na nebaisu. Tiesiog absoliučiai jokios idėjos ar minties.
Comment
Comment