Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žvilgsnis iš arčiau
Collapse
X
-
Parašė noname Rodyti pranešimąPrašom. Aš šioje nuotraukoje nepamačiau nieko įdomaus, ar paprasčiausiai patraukiančio akį.
Tenka tik apgailestauti, kad kaikurie piliečiai vertina užfiksuotus objektus nuotraukose, bet ne pačias nuotraukas. Manau kad čia nuotraukų konkursas, o ne tarkim akies patraukimo, kaip antai kokio tiuninguoto automobilio ar gražaus saulėlydžio.
Štai šioje temoje įdėjau telefoninę nuotrauką, vien tik norėdamas pasižiūrėti forumo dalyvių balsavimo ypatumus. Rezultatas mane labai labai nustebino. Nuotrauka pateko net į finalinį balsavimą, nors koks šešetas maniau bus didžiausias įvertinimas. Asmeniškai aš būčiau davęs gal kokius 3.
http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=2785
Comment
-
Parašė Llinass Rodyti pranešimąKažkodėl tokio atsakymo ir tikėjausi ir jis manęs netenkina.
Tenka tik apgailestauti, kad kaikurie piliečiai vertina užfiksuotus objektus nuotraukose, bet ne pačias nuotraukas. Manau kad čia nuotraukų konkursas, o ne tarkim akies patraukimo, kaip antai kokio tiuninguoto automobilio ar gražaus saulėlydžio.
Štai šioje temoje įdėjau telefoninę nuotrauką, vien tik norėdamas pasižiūrėti forumo dalyvių balsavimo ypatumus. Rezultatas mane labai labai nustebino. Nuotrauka pateko net į finalinį balsavimą, nors koks šešetas maniau bus didžiausias įvertinimas. Asmeniškai aš būčiau davęs gal kokius 3.
http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=2785
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąTai vis dėlto ta foto, kaip aš ir spėjau, buvo so mobiliuoju fotografuota. Įdomiai čia žmones gaudai
Na o kas dėl gaudymo tai anksčiau čia buvau sugalvojęs patikrint kaip toli galima nužengti su telefonine nuotrauka ir kaip matome galima tikrai toli. Po to žadėjau išsakyti savo komentarus, tačiau paskui šios minties atsisakiau. Ir dabar labai esu pasipiktinęs tad išsakiau savo mintis.
Manau nuotrauka pateko į finalą dėl to kad dauguma fotografų pasirinko nebalsuoti už mano nuotrauką, nes ji tikrai nėra verta konkurso. Kitą kartą siūlyčiau balsuoti.Paskutinis taisė deep'as; 2006.09.03, 18:28.
Comment
-
Parašė Llinass Rodyti pranešimąTaip tu buvai visiškai teisus.
Na o kas dėl gaudymo tai anksčiau čia buvau sugalvojęs patikrint kaip toli galima nužengti su telefonine nuotrauka ir kaip matome galima tikrai toli. Po to žadėjau išsakyti savo komentarus, tačiau paskui šios minties atsisakiau. Ir dabar labai esu pasipiktinęs tad išsakiau savo mintis.
Manau nuotrauka pateko į finalą dėl to kad dauguma fotografų pasirinko nebalsuoti už mano nuotrauką, nes ji tikrai nėra verta konkurso. Kitą kartą siūlyčiau balsuoti.
Kazkur buvau uzkliuves uz tokios frazes:
"Menine nuotrauka nebutinai turi buti kokybiska, komercinei nuotraukai kokybe yra butina."
Isvadas galim pasidaryti kiekvienas savo
Comment
-
Parašė Marčiukas Rodyti pranešimąokay, daviau butent toki iverti, nes net nesinori ilgiau i ja ziuret kaip 2 sekundes...tik neisizeisk, bet ji tikrai manes nedomina ir bendras vaizdas tik kazkokie vamzdziai.
Dabar supratau. Vamzdžiai tavęs nedomima.
Comment
Comment