Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Žvilgsnis iš arčiau

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Žvilgsnis iš arčiau

26
    10
    11,54%
    3
    9
    38,46%
    10
    8
    19,23%
    5
    7
    15,38%
    4
    6
    3,85%
    1
    5
    7,69%
    2
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    3,85%
    1

Londone? tas pompidou centro pamėgdžiojimas...

Comment

Llinass kas cia per pastatas?

Ivertinimas is manes 9
      "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Man irgi patiko, bet taip ir nesupratau, kas cia per daiktas ir su kuom jis valgomas

Comment

radau tiksliau lloyds pastatas...

Comment

Ale tikrai. Kaip cia dabar neatpazinau
            "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Parašė Vaidas
              Ir dar kartą labai prašome balsuojant, ypač duodant žemesnius balus, bent keliais žodžiais paaiškinti savo apsisprendimą ir taip padėti fotografams tobulėti.
              Marčiukas ir noname prašyčiau motyvuoti savo įvertinimą.

Comment

Prašom. Aš šioje nuotraukoje nepamačiau nieko įdomaus, ar paprasčiausiai patraukiančio akį.

Comment

Parašė noname Rodyti pranešimą
                  Prašom. Aš šioje nuotraukoje nepamačiau nieko įdomaus, ar paprasčiausiai patraukiančio akį.
                  Kažkodėl tokio atsakymo ir tikėjausi ir jis manęs netenkina.
                  Tenka tik apgailestauti, kad kaikurie piliečiai vertina užfiksuotus objektus nuotraukose, bet ne pačias nuotraukas. Manau kad čia nuotraukų konkursas, o ne tarkim akies patraukimo, kaip antai kokio tiuninguoto automobilio ar gražaus saulėlydžio.

Štai šioje temoje įdėjau telefoninę nuotrauką, vien tik norėdamas pasižiūrėti forumo dalyvių balsavimo ypatumus. Rezultatas mane labai labai nustebino. Nuotrauka pateko net į finalinį balsavimą, nors koks šešetas maniau bus didžiausias įvertinimas. Asmeniškai aš būčiau davęs gal kokius 3.
                  http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=2785

Comment

Parašė Llinass Rodyti pranešimą
                    Kažkodėl tokio atsakymo ir tikėjausi ir jis manęs netenkina.
                    Tenka tik apgailestauti, kad kaikurie piliečiai vertina užfiksuotus objektus nuotraukose, bet ne pačias nuotraukas. Manau kad čia nuotraukų konkursas, o ne tarkim akies patraukimo, kaip antai kokio tiuninguoto automobilio ar gražaus saulėlydžio.

Štai šioje temoje įdėjau telefoninę nuotrauką, vien tik norėdamas pasižiūrėti forumo dalyvių balsavimo ypatumus. Rezultatas mane labai labai nustebino. Nuotrauka pateko net į finalinį balsavimą, nors koks šešetas maniau bus didžiausias įvertinimas. Asmeniškai aš būčiau davęs gal kokius 3.
                    http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=2785
                    Tai vis dėlto ta foto, kaip aš ir spėjau, buvo so mobiliuoju fotografuota. Įdomiai čia žmones gaudai
                    BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Parašė Berliner Rodyti pranešimą
                      Tai vis dėlto ta foto, kaip aš ir spėjau, buvo so mobiliuoju fotografuota. Įdomiai čia žmones gaudai
                      Taip tu buvai visiškai teisus.
                      Na o kas dėl gaudymo tai anksčiau čia buvau sugalvojęs patikrint kaip toli galima nužengti su telefonine nuotrauka ir kaip matome galima tikrai toli. Po to žadėjau išsakyti savo komentarus, tačiau paskui šios minties atsisakiau. Ir dabar labai esu pasipiktinęs tad išsakiau savo mintis.
                      Manau nuotrauka pateko į finalą dėl to kad dauguma fotografų pasirinko nebalsuoti už mano nuotrauką, nes ji tikrai nėra verta konkurso. Kitą kartą siūlyčiau balsuoti.
                      Paskutinis taisė deep'as; 2006.09.03, 18:28.

Comment

Parašė Llinass Rodyti pranešimą
                        Taip tu buvai visiškai teisus.
                        Na o kas dėl gaudymo tai anksčiau čia buvau sugalvojęs patikrint kaip toli galima nužengti su telefonine nuotrauka ir kaip matome galima tikrai toli. Po to žadėjau išsakyti savo komentarus, tačiau paskui šios minties atsisakiau. Ir dabar labai esu pasipiktinęs tad išsakiau savo mintis.
                        Manau nuotrauka pateko į finalą dėl to kad dauguma fotografų pasirinko nebalsuoti už mano nuotrauką, nes ji tikrai nėra verta konkurso. Kitą kartą siūlyčiau balsuoti.
                        Ne fotoaparatai daro nuotraukas
                        Kazkur buvau uzkliuves uz tokios frazes:
                        "Menine nuotrauka nebutinai turi buti kokybiska, komercinei nuotraukai kokybe yra butina."

Isvadas galim pasidaryti kiekvienas savo
                        S_P

Meninė fotografija
                        www.sp-foto.lt

Comment

Siai nuotraukai daviau 9.
                          Jeigu butu vertikalus kadras, buciau daves 10.

S_P
                          S_P

Meninė fotografija
                          www.sp-foto.lt

Comment

okay, daviau butent toki iverti, nes net nesinori ilgiau i ja ziuret kaip 2 sekundes...tik neisizeisk, bet ji tikrai manes nedomina ir bendras vaizdas tik kazkokie vamzdziai.
                            :geria: Už Lietuvą!!

Comment

Parašė Marčiukas Rodyti pranešimą
                              okay, daviau butent toki iverti, nes net nesinori ilgiau i ja ziuret kaip 2 sekundes...tik neisizeisk, bet ji tikrai manes nedomina ir bendras vaizdas tik kazkokie vamzdziai.
                              Man tiesiog buvo įdomu sužinoti ne tik įvertinimą, bet ir jo priežastį.
                              Dabar supratau. Vamzdžiai tavęs nedomima.

Comment

Keletą dienų žiūrėjau šią nuotrauką ir kiekvieną kartą negalėjau jos vertinti,bet šiandien supratau kad nebloga.
                                Ne viskas auksas kas auksu blizga

Comment

Idomiai.

Nauja mano svetaines versija: -
                                  Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Working...
                                  X