Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Senojo kranto pusėje...
Collapse
X
-
10-inė tau iš mano kišenėsW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
-
9- /10
Perdaug miglota jei tai galima kaip minusą vertinti.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė MantazKažkoks pominkštis vaizdas, spalvos irgi ne prie širdies. Kol kas nevertinsiu.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė EdgaexPer tokius "kol kas nevertinsiu" kartais prastos nuotraukos patenka į finalą, manau reik vertint visas
Comment
-
Parašė samotO sudominai Nes nesu as cia toks daznas dalyvis ir visko aisku nematau, bet kaip suprantu, tu viska zinai. Nagi papasakok arba dar geriau parodyk, kokios prastos nuotraukos laimejo finala? Ir beje ka tu vadini prastos nuotraukos?
kiekvienam savo ir kaip sakoma skoniai tikrai nedraugaujaWestside is the best ! :jura:
Comment
-
Parašė EdgaexNepamenu, kad būčiau rašęs, jog prastos nuotraukos laimi finalus o man prasta nuotrauka yra ta, kuri man nepatinka. Kaip ir sakei
Comment
-
Parašė samotTai koks tau skirtumas kas patenka i finalus, jei jos nelaimi finalo?
Parašė auskariukasBeto gali dar viena. Buk geras fotografas, pateik savo gerus darbus ir neliks kaip sakai prastu nuotrauku, kurios patenka i finalusWestside is the best ! :jura:
Comment
-
Parašė EdgaexJokio skirtumo, tiesiog finaluose turi dalyvaut geriausios, o ne visada taip atsitinka
Fotografija nesidomiu taip kaip tamsta, todėl nesugebu ir neturiu noro daryti geresnes nuotraukas
Comment
-
Parašė samotTaip, kaip ir vasara turi sviesti saulute ir vanduo turi buti siltas, bet deja ne visada taip yra. Ne visada buna kaip norisi. Beto, kas tau blogos nuotraukos, dar nereiskia kad ir kitiems jos blogos. Taip sakydamas izeidi ne tik nuotraukos autoriu, bet ir ta kuriam ta nuotrauka patinka ir uz ja balsavo.Westside is the best ! :jura:
Comment
-
Parašė Edgaexlabai atsiprašau visų, kuriuos įžeidžiau (aišku, jeigu tokių yra)
Comment
-
Parašė Edgaextai kad nežinau, ką aš esu įžeidęs
kaip ir tavo
Diskusija su tavimi baigta cia. Jei turi ka pasakyti sios temos klausimu t.y. apie sia nuotrauka, arba turi klausimu apie sia nuotrauka, diskutuojame. Jei nori blevyzgavoti, tai gali daryti ir be manes. Beto su blevyzgomis atsargiai, gali vel ant bano uzsirauti, kaip kazkada buvo ir veliau ant keliu visu maldauti ir daryti apklausas, ar gali sugryzti cia
Sekmes
Comment
-
Parašė samotDiskusija su tavimi baigta cia. Jei turi ka pasakyti sios temos klausimu t.y. apie sia nuotrauka, arba turi klausimu apie sia nuotrauka, diskutuojame. Jei nori blevyzgavoti, tai gali daryti ir be manes. Beto su blevyzgomis atsargiai, gali vel ant bano uzsirauti, kaip kazkada buvo ir veliau ant keliu visu maldauti ir daryti apklausas, ar gali sugryzti cia
Sekmes
aš bent pasitaisiau, o tu kaip malei š būdamas cursoriu ir trigubu x, taip ir dabar mali, žiūrėk, kad nereiktų vėl nauju nick'u registruotis
o šiaip aš tavęs net nekalbinau, pats kimbiPaskutinis taisė Edgaex; 2006.09.03, 16:28.Westside is the best ! :jura:
Comment
Comment