Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Senojo kranto pusėje...

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Senojo kranto pusėje...

26
    10
    34,62%
    9
    9
    50,00%
    13
    8
    7,69%
    2
    7
    7,69%
    2
    6
    0,00%
    0
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Nauja mano svetaines versija: -
    Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

10-inė tau iš mano kišenės
    W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
    Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
    Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

9- /10

Perdaug miglota jei tai galima kaip minusą vertinti.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Samot nepyk, bet is manes 10 Grazi nuotrauka ir tas miglotumas man patinka.
        "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Perdaug įprastas vaizdas.

Comment

Man patiko,tas rukas vaizdo negadina kaip tik isryskina tilta ir priekyje esancius krumoksnius.Tokia pavasario nuotaika.
            Ne viskas auksas kas auksu blizga

Comment

Kažkoks pominkštis vaizdas, spalvos irgi ne prie širdies. Kol kas nevertinsiu.
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                Minkstas vaizdas ir turi buti, rukas ji toki daro. Bet kiekvienam savo ir kaip sakoma skoniai tikrai nedraugauja

Comment

Parašė Mantaz
                  Per tokius "kol kas nevertinsiu" kartais prastos nuotraukos patenka į finalą, manau reik vertint visas
                  Westside is the best ! :jura:

Comment

Parašė Edgaex
                    Per tokius "kol kas nevertinsiu" kartais prastos nuotraukos patenka į finalą, manau reik vertint visas
                    O sudominai Nes nesu as cia toks daznas dalyvis ir visko aisku nematau, bet kaip suprantu, tu viska zinai. Nagi papasakok arba dar geriau parodyk, kokios prastos nuotraukos laimejo finala? Ir beje ka tu vadini prastos nuotraukos?

Comment

Parašė samot
                      O sudominai Nes nesu as cia toks daznas dalyvis ir visko aisku nematau, bet kaip suprantu, tu viska zinai. Nagi papasakok arba dar geriau parodyk, kokios prastos nuotraukos laimejo finala? Ir beje ka tu vadini prastos nuotraukos?
                      Nepamenu, kad būčiau rašęs, jog prastos nuotraukos laimi finalus o man prasta nuotrauka yra ta, kuri man nepatinka. Kaip ir sakei

kiekvienam savo ir kaip sakoma skoniai tikrai nedraugauja

Comment

Parašė Edgaex
                        Nepamenu, kad būčiau rašęs, jog prastos nuotraukos laimi finalus o man prasta nuotrauka yra ta, kuri man nepatinka. Kaip ir sakei
                        Tai koks tau skirtumas kas patenka i finalus, jei jos nelaimi finalo? Beto gali dar viena. Buk geras fotografas, pateik savo gerus darbus ir neliks kaip sakai prastu nuotrauku, kurios patenka i finalus

Comment

Parašė samot
                          Tai koks tau skirtumas kas patenka i finalus, jei jos nelaimi finalo?
                          Jokio skirtumo, tiesiog finaluose turi dalyvaut geriausios, o ne visada taip atsitinka

Parašė auskariukas
                          Beto gali dar viena. Buk geras fotografas, pateik savo gerus darbus ir neliks kaip sakai prastu nuotrauku, kurios patenka i finalus
                          Fotografija nesidomiu taip kaip tamsta, todėl nesugebu ir neturiu noro daryti geresnes nuotraukas

Comment

Parašė Edgaex
                            Jokio skirtumo, tiesiog finaluose turi dalyvaut geriausios, o ne visada taip atsitinka

Fotografija nesidomiu taip kaip tamsta, todėl nesugebu ir neturiu noro daryti geresnes nuotraukas
                            Taip, kaip ir vasara turi sviesti saulute ir vanduo turi buti siltas, bet deja ne visada taip yra. Ne visada buna kaip norisi. Beto, kas tau blogos nuotraukos, dar nereiskia kad ir kitiems jos blogos. Taip sakydamas izeidi ne tik nuotraukos autoriu, bet ir ta kuriam ta nuotrauka patinka ir uz ja balsavo.

Comment

Parašė samot
                              Taip, kaip ir vasara turi sviesti saulute ir vanduo turi buti siltas, bet deja ne visada taip yra. Ne visada buna kaip norisi. Beto, kas tau blogos nuotraukos, dar nereiskia kad ir kitiems jos blogos. Taip sakydamas izeidi ne tik nuotraukos autoriu, bet ir ta kuriam ta nuotrauka patinka ir uz ja balsavo.
                              labai atsiprašau visų, kuriuos įžeidžiau (aišku, jeigu tokių yra)

Comment

Parašė Edgaex
                                labai atsiprašau visų, kuriuos įžeidžiau (aišku, jeigu tokių yra)
                                Atsiprasineti gali ir "asmeninemis zinutemis" arba duodamas jiems ivertinima, nes dabar tavo zinutes darosi visiskai ne i tema, su sia tema

Comment

Parašė samot
                                  Atsiprasineti gali ir "asmeninemis zinutemis" arba duodamas jiems ivertinima
                                  tai kad nežinau, ką aš esu įžeidęs

Parašė samot
                                  nes dabar tavo zinutes darosi visiskai ne i tema, su sia tema
                                  kaip ir tavo

Comment

Parašė Edgaex
                                    tai kad nežinau, ką aš esu įžeidęs

kaip ir tavo

Diskusija su tavimi baigta cia. Jei turi ka pasakyti sios temos klausimu t.y. apie sia nuotrauka, arba turi klausimu apie sia nuotrauka, diskutuojame. Jei nori blevyzgavoti, tai gali daryti ir be manes. Beto su blevyzgomis atsargiai, gali vel ant bano uzsirauti, kaip kazkada buvo ir veliau ant keliu visu maldauti ir daryti apklausas, ar gali sugryzti cia

Sekmes

Comment

Parašė samot
                                      Diskusija su tavimi baigta cia. Jei turi ka pasakyti sios temos klausimu t.y. apie sia nuotrauka, arba turi klausimu apie sia nuotrauka, diskutuojame. Jei nori blevyzgavoti, tai gali daryti ir be manes. Beto su blevyzgomis atsargiai, gali vel ant bano uzsirauti, kaip kazkada buvo ir veliau ant keliu visu maldauti ir daryti apklausas, ar gali sugryzti cia

Sekmes
                                      kaip matau užsitraukiau tamstos rūstybę..

aš bent pasitaisiau, o tu kaip malei š būdamas cursoriu ir trigubu x, taip ir dabar mali, žiūrėk, kad nereiktų vėl nauju nick'u registruotis

o šiaip aš tavęs net nekalbinau, pats kimbi
                                      Paskutinis taisė Edgaex; 2006.09.03, 16:28.

Comment

Working...
                                      X