Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Saulėlydis languose

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Saulėlydis languose

pavadinimas kaip ir visad kvailas, bet gal kam pati nuotrauka patiks

16
    10
    0,00%
    0
    9
    18,75%
    3
    8
    0,00%
    0
    7
    12,50%
    2
    6
    25,00%
    4
    5
    37,50%
    6
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    6,25%
    1

Mano nuomonė: Nieko idomaus ar įspūdingo. Paprastas kadras niekuo neišsiskiriantis. Dangus nepasakyčiau, kad būtu kuom nors išskirtinas. Taip pat kaip ir tie saulės atspindžiai languose vos įžiurimi.
    Paskutinis taisė Ežiukas; 2006.08.22, 16:13.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Būtų žymiai įdomiau jeigu tie atspindžiai būtų visuose namuose nes dabar apačia kažkokia per tamsi 6/10
      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Nieko ispudingo ir grazaus.

Ivertinimas 5
        "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Tobulink.
          Ne viskas auksas kas auksu blizga

Comment

Parašė siena
            Tobulink.
            ?

Parašė Ežiukas
            Mano nuomonė: Nieko idomaus ar įspūdingo.
            nepyk, bet ką tuomet galima pasakyt apie visokias "grėsmes" ir maximos maišus

Comment

Parašė pablonis
              ?
              nepyk, bet ką tuomet galima pasakyt apie visokias "grėsmes" ir maximos maišus
              Aš niekada nesakiau, kad visi mano darbai nuostabiai įspūdingi ir pavykę Ir aš nusigrybauju (gana dažnai tikriausiai, pagal šio forumo suvokimą). Tiesiog manau, kad šis kadras būtent iš tu nelabai išskirtiniu, kad galėtu laimėti konkursą. Tiesiog dalyvauk toliau , manau turi neprastą ranką ir tai turėtu pasitvirtinti
              Paskutinis taisė Ežiukas; 2006.08.22, 22:08.

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

na aš ne naivus, netaikiau su šia nuotrauka į pirmą vietą, tiesiog norėjau sužinot nuomonę, kuri kaip matau yra labai kontrastinga

Comment

Parašė pablonis
                  na aš ne naivus, netaikiau su šia nuotrauka į pirmą vietą, tiesiog norėjau sužinot nuomonę, kuri kaip matau yra labai kontrastinga
                  Forume lankosi įvairių pasaulėžiurų žmonės dėlto toks kontrastiškumas naturalu.

Comment

ivertinkim kad foto daryta su muiline.. o ne kokiu nikon d70.. man visai grazu.. sekmes kritikams darant kad ir tokius kadrus

Comment

Working...
                    X