Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vakarop

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vakarop

Jei kam nesuprantama, tai cia monolitas is apacios fotografuotas.
    18
    10
    22,22%
    4
    9
    22,22%
    4
    8
    22,22%
    4
    7
    16,67%
    3
    6
    0,00%
    0
    5
    11,11%
    2
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    5,56%
    1

Butu geriau jeigu dangus nebūtu toks vienalytis

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Gan triuksminga fotografija buvo tai islenda prie didesnio kontrasto. Ir siaip nzn ka jus matot, nes kai as ant savo senuko crt monitoriaus dirbu, visai kitos spalvos gali but

Comment

Mano monitorius neblogas, ir dangus man lyg PSesintas. Labai įdomiai pereina tonai, tikrai nevienalytiškai.

Comment

Parašė Nikas
          Mano monitorius neblogas, ir dangus man lyg PSesintas. Labai įdomiai pereina tonai, tikrai nevienalytiškai.
          Aš galvoje turėjau objektus. Kalbant apie spalvas tai ir mano monitorius rodo perėjimą iš tamsesnių tonų į šviesesnius Man labai patinka šitos nuotraukos idėja ir kompoziciją Gal kitiems atrodis kiek minimalistinė , bet man tai super

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Prie ko cia tas vakarop tai nesupratau. Ir is viso - kas cia yra?
            BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Cia monolitas (16aukstis) is apacios fotografuotas, o vakarop delto, kad tas perejimas tonu praktiskai naturalus, siektiek pakontrastuotas tik. Galima nuspeti jog leidziasi saule ir paskutiniai spinduliai pasiekia namo virsutinius aukstus, matosi net sviesos butuose dega.

Comment

Dangus grazus, nuotrauka grazi, kompozicija idomi. Ka dar pasakyt nezinau

Ivertinimas 8
                "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Parašė Berliner
                  Prie ko cia tas vakarop tai nesupratau. Ir is viso - kas cia yra?
                  100%pritariu.
                  Ne viskas auksas kas auksu blizga

Comment

1. As jau paaiskinau.
                    2. Jei noreciau kad matytusi namas ir viskas butu aisku, visus 16 aukstu ir fotografuociau. Savo ideja igyvendinau 100%

Comment

Gera mintis
                      Blankus pavadinimas
                      Prašosi geresnės realizacijos - ryškiau, galbūt giedrą vakarą, gal dar pasukt 90 laipsnių prieš laikrodžio rodyklę
                      - Zoom -

Comment

Del pavadinimo galvos nesukau, nei as moku juos galvot, nei megstu juos. O del realizacijos, tai sutinku. Reikes kada perfotografuot, o sita tai viena is 2ju, kurias nupyskinau autobuso stoteleje belaukdamas

Comment

Working...
                        X