Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Dock Dock Dock

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Dock Dock Dock

PS - Tik neprisikabinkit prie pavadinimo
    25
    10
    20,00%
    5
    9
    28,00%
    7
    8
    16,00%
    4
    7
    24,00%
    6
    6
    12,00%
    3
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Hmmmm Kažkaip nelimpa man tas posvyris, o dangus taip pat kažkos pusiau rudas, pusiau žydras. Taip pat nesupratau, kaip pavadinimas siejasi su tuo, ką mes čia matome. Kokia apskritai šio vaizdo prasmė?

6
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Pasvyręs kampas tiesiog duoda nuostabų efektą man labai patinka. Tik "photoshopinimas" akivaizdus, kas daugeliui čia didelis minusas. Pavadinimas irgi per daug nesiryšą, nors prasmės jis tikrai turi.

Už kompizicija duodu 10

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Fotošopinimas yra gerai.
        - Zoom -

Comment

Nuotrauka man visai nieko, patiko, bet koki ivertinima duot. Nu gal tarp 8 ir 9. Na tebuna El_Greco naudai 9
          "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Parašė John
            Man tas pasvirimas nelabai patinka, nors visa kita atrodo ispudingai. El greco, gal turi nepasvirusia to paties vaizdo versija?

@Mantaz
            manau, kad pavadinimas "Dock" su vaizdu siejasi tuo, kad nuotraukos apacioje matome doku maketa . Pati nuotrauka taip pad daryta, jeigu neklystu, kazkur Docklands'e prie buvusiu doku.
            Dekui Fotikinta nuo Stave Hill,Rotherhithe.
            Cia nepasivires bet biskeli kitoks kadras :

Comment

/\ Hm... čia 100% crop'as, tikiuosi? Ar blogai sufokusavo? Nes vaizdelis tai gana "muilinas"

Comment

^ Cropas

Comment

Parašė John
                  Man tas pasvirimas nelabai patinka, nors visa kita atrodo ispudingai. El greco, gal turi nepasvirusia to paties vaizdo versija?

@Mantaz
                  manau, kad pavadinimas "Dock" su vaizdu siejasi tuo, kad nuotraukos apacioje matome doku maketa . Pati nuotrauka taip pad daryta, jeigu neklystu, kazkur Docklands'e prie buvusiu doku.
                  Atsiprašau už savo provincialumą, bet jei nuotrauka jau rodoma Lietuvos publikai, tai būtų šaunu, kad tai būtų ir paaiškinta
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Idomiai ir patinka, nors kampas siek tiek erzina

Nauja mano svetaines versija: -
                    Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Nuotrauka puiki
                      Gal aš čia ne į temą DDDDDDD bet ką reiškia DOCK?
                      Paskutinis taisė siena; 2006.07.13, 18:53.
                      Ne viskas auksas kas auksu blizga

Comment

/\ Paskaityk John žinutę - ten viskas paaiškinta

Comment

Spalvos ir texturos mielos akiai, taciau kampo visiskai nerandu kuo pateisinti. Jei jau taip fotografuojama turi buti reikalas, tas posvyris turi kazka paryskinti nukreipti ziurovo aki... 7

Comment

Parašė specz
                            ..Jei jau taip fotografuojama turi buti reikalas, tas posvyris turi kazka paryskinti nukreipti ziurovo aki... 7
                            Mano akimis žiurint jis būtent tai ir daro . Tai yra tas kampas tiesiog šaukte šauke, pažiurėk į alėja ir dangoraižius. Tuo pačiu ir daugiau miesto horizonto telpą į kadrą Kampas tikrai priduoda daug žavesio ir savitumo šiai nuotraukai . Tai didelis pliusas.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Kaip kam patinka zinoma. Tureklai ir aukstos tujos puikiai aki nuvestu link horizonto, o jei jo norisi daugiau panorama reiketu daryti. Pateisinama jei netilpo i kadra daugiau horizonto ir tas antspaudas grindynyje ar kas ten tokio, bet zavesio man neprideda.

Comment

Working...
                              X