Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vasaros linksmybės

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vasaros linksmybės

"Svarus" kadras. 0 % "photoshopo"
    13
    10
    7,69%
    1
    9
    15,38%
    2
    8
    23,08%
    3
    7
    15,38%
    2
    6
    7,69%
    1
    5
    30,77%
    4
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Kadras patinka. Turbūt savo paprastumu, taip pat, kad 0 photoshopo.

9/10

Comment

Jei reikėtų įvertinti tavo progresą, drąsiai rašyčiau dvejetą Nuotraukos nevertinsiu, nes nematau, ko vertinti.
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
        Jei reikėtų įvertinti tavo progresą, drąsiai rašyčiau dvejetą Nuotraukos nevertinsiu, nes nematau, ko vertinti.
        Gal galima būtu paklausti, kokia turėtu būti nuotrauka, kad jei duotum gerą balą ? Aprašyk trumpai , jeigu nesunku : )

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Pati nuotrauka pusė bėdos,bet linksmybės joje nė su žiburiu nerasta.
          Ne viskas auksas kas auksu blizga

Comment

Parašė Ežiukas
            Gal galima būtu paklausti, kokia turėtu būti nuotrauka, kad jei duotum gerą balą ? Aprašyk trumpai , jeigu nesunku : )
            Turi būti mintis, geras pateikimas (kompozicija) ir "cinkelis". Šioje nuotraukoje to nematau, man tai tik eilinis pyškalas, be kita ko dar ir "perdegęs".
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
              Turi būti mintis, geras pateikimas (kompozicija) ir "cinkelis". Šioje nuotraukoje to nematau, man tai tik eilinis pyškalas, be kita ko dar ir "perdegęs".
              Aš tą nuotrauką matau, taip :

Mintis - vasarojantis kėdainiečiai. Kompozicija šiaip nėra prasta, žvilgsnio kelias turėtu būti

Tas "perdegimas" atstoją saulę :

Bet viskas priklauso nuo to kokiomis akimis žiuri į ją . Spėju po tokio paaiškinimo mane daug kas kvailu ir nieko nekertančiu išvadins, bet aš taip matau šia nuotrauka ,dėl to ją čia ir įdėjau

Comment

Sunku man čia ką nors dar pridėti
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Idomu kaip pats ivertintum jei kas kitas butu idejas sia nuotrauka? Nors atsakymo nereikia, zinau ji. Balais butu max 2.

Siaip nevertinu sios nuotraukos, nes tikrai nematau ka vertinti. Jei as tokia nuotrauka padaryciau, greiciausiai ja seniai butu pasalines is PC ir pamirses.

Nauja mano svetaines versija: -
                  Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Parašė samot
                    Idomu kaip pats ivertintum jei kas kitas butu idejas sia nuotrauka? Nors atsakymo nereikia, zinau ji. Balais butu max 2.

Siaip nevertinu sios nuotraukos, nes tikrai nematau ka vertinti. Jei as tokia nuotrauka padaryciau, greiciausiai ja seniai butu pasalines is PC ir pamirses.
                    Duočiau 6-7.

P.S: Aš ne tu

Comment

Parašė Ežiukas
                      Duočiau 6-7.

P.S: Aš ne tu
                      Jau matau 6-7, tik idomu kodel pats sau davei 10 balu?. Galejai gi duoti 6-7
                      Taip, tu esi teisus, as ne tu, ir tokiu kaip tu nebusiu, nes vertinu nuotraukas objektyviai ir neziuredamas kas ja patalpino ir t.t., ko nepasakyciau apie tave

Nauja mano svetaines versija: -
                      Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Parašė samot
                        Jau matau 6-7, tik idomu kodel pats sau davei 10 balu?. Galejai gi duoti 6-7
                        Tas mano 10-as sau nieko nereiškia, paprasčiausiai įptotis , tikrai nedėlto, kad aš visus savo darbus vertinu dėšimtukais

Parašė samot
                        Taip, tu esi teisus, as ne tu, ir tokiu kaip tu nebusiu, nes vertinu nuotraukas objektyviai ir neziuredamas kas ja patalpino ir t.t., ko nepasakyciau apie tave
                        Kuom remdamasis gali pasakyti, kad aš vertinu nuotraukas neobjektyviai, tai yra pagal asmenynes simpatijas ar antipatijas nuotraukos autoriui ? Iš kur tokios išvados ?

Comment

Pati kompozicioja tikrai įdomi, bet atlikimas, Ežiuk, tai nekoks. Nuotrauka žiauriai išdegusi, tiek spalvos, tiek kontrastas... žodžiu viskas blogai apart kompozicijos

Nevertinsiu šį kartą
                          Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Viskas labai graziai ziurisi, bet virsutinis desinys kampas tai jau brokas

Comment

Praeitą kartą daviau avansu ir kadangi E. buvo nepatenkintas taigi šį kart avansu duosiu į kitą pusę tad. 5

Comment

Working...
                              X