Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kėdainiečiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Ežiukas
    O kampas ir patis objektai ir jų išdėstymas, manau jau skonio reikalas man gražiai jie atrodo
    Butent tai man ir patiko, uztat ir gavai 9/10 Aisku tai skonio reikalas

O del "nesikabinėjimo", tai turejau omeny, stai tokias zinutes
    ...ir tai įdėjo aršiausias "Būtybės" nemiestiškumo kritikas.
    Keistai atrodo, kai pats dedi tą, ką aršiausiai kritikuoji.
    "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Žinoma galima ką nors panašaus padaryti, bet ištikro man tai nelabai esmę nuotraukos pakeičia :

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

topstarcanada, koks tau čia kabinėjimasis?

Beje, Ežiuk, geresnis fotoaparatas nebūtinai reiškia geresnes nuotraukas...

Comment

Man irgi atrodo, Ežiuk, kad ant fotiko varyt nereikia- SP500 yra išties geras aparatas. Pamėgint setingus patvarkyti. Įtariu, kad būsi nusistatęs "high saturation" arba "color mode: vivid". Pamėgink pakaitalioti, nes vasarą prie gero apšvietimo fotikas gali gerokai perspausti spalvas
          Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Pagal zmoniu veidus,tai galiu pasakyti tikrai baisu matos kad vyriokai
            :buksvx:

Comment

Parašė Aug1z
              ...Beje, Ežiuk, geresnis fotoaparatas nebūtinai reiškia geresnes nuotraukas...
              Geresnis fotoaparatatas būtinai reiškia kokybiškesnes nuotraukas ...

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

privertė nuotrauka nuoširdžiai pasijuokti. už tai 9

Comment

Nuotrauka su geru geru paskatinimu verta 4. Tiek ir daviau.

Nauja mano svetaines versija: -
                  Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Parašė Ežiukas
                    Man reikia naujo fotoaparato
                    Tau reikia ismokti naudotis tuom ka turi, o ne burbeti noriu naujo. O beto kaip pirkai si fotika, cia gi buvo diskusija, ir apie Olia nebuvo geriausi atsiliepimai.
                    Bet fotikas, padorus ir gali padaryti geras nuotraukas, tik mokek juo naudotis, va cia didziausia problema.
                    Bei jei ir kas nors tau padovanotu kieciausia foto aparata, tai nuotraukose pasikeitimu butu labai ne daug. Nes kaip sakyta ne karta, ne esme dezute, o esme kas ta dezute laiko.

Nauja mano svetaines versija: -
                    Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Parašė Ežiukas
                      Man reikia naujo fotoaparato
                      Tau reik tą patį geriau įvaldyti. Na ir dar PS įvaldyti - spalvos pataisomos.
                      - Zoom -

Comment

Bet vien ko verti jų pragerti snukeliai vistiek juokinga nuotrauka...

Comment

Working...
                        X