Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Strasbourg - 2
Collapse
X
-
Šiokių tokių minusų galima įžvelgti (kas nori tas randa) . Bet mano akimis nuotrauka nepriekaištinga
didelis 10
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Moki geriau Beto is tos serijos (isvykos) maciau geresniu darbu.
Sioje perkalta lempa, langai ar kaip cia pasakius vitrinos irgi link to traukia.
Tad Leo garbinga 7 pastaciau siam darbeliui
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė samotMoki geriau Beto is tos serijos (isvykos) maciau geresniu darbu.
Sioje perkalta lempa, langai ar kaip cia pasakius vitrinos irgi link to traukia.
Tad Leo garbinga 7 pastaciau siam darbeliui
Pasaulyje nėra tokios technikos, kuri neperkaltų čia bent jau žibinto išsaugant šešėlius.
Perkalimas pats savaime dar nėra blogai. Blogai, kai jis iš lygaus fono aštriai išsiskiriai, kai reikalingas detales suvalgo. Tačiau atskiros išdegintos detalės mano požiūriu netgi naudingos. Būna net specialiai histogramą prikerpu, jei tai man gražiai atrodo.
Comment
-
Parašė Zoom
Pasaulyje nėra tokios technikos, kuri neperkaltų čia bent jau žibinto išsaugant šešėlius.
Perkalimas pats savaime dar nėra blogai. Blogai, kai jis iš lygaus fono aštriai išsiskiriai, kai reikalingas detales suvalgo. Tačiau atskiros išdegintos detalės mano požiūriu netgi naudingos. Būna net specialiai histogramą prikerpu, jei tai man gražiai atrodo.
Siaip, pastebejau kad megsti uodega sukti, kaip kas prispaudzia. Prisimenu gera pvz, visiems sakei, kitu fotografijuose stulpai kreivi ir griuva.... o veliau pats idejai foto su griunanciais stulpais, bet paklausius kodel, atsakei kam tiesinti, man taip patinka. Nors daugiau kas ir belieka atsakyti sioje situacijoje.
Kaip ir siame forume pastebiu, jei kas ideda foto su broko, gauna kritikos butent tuo adresu, tai nei vienas nesako ale tikrai blogai, bet atsako, as taip norejau....
Na is tikro, man tai kas, norit taip, tai norit
p.s.
O sioje nuotraukoje su turimu Pentax'su buvo galima pasiekti, kad nebutu isdegintas zibintas ir vitrinos.... Ale, kad taip norejot, tai ka cia ir bepasakysiu
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė samotNu Leo Is tikro tikejausi, tokio komentaro. Rimtai
Siaip, pastebejau kad megsti uodega sukti, kaip kas prispaudzia. Prisimenu gera pvz, visiems sakei, kitu fotografijuose stulpai kreivi ir griuva.... o veliau pats idejai foto su griunanciais stulpais, bet paklausius kodel, atsakei kam tiesinti, man taip patinka. Nors daugiau kas ir belieka atsakyti sioje situacijoje.
Kaip ir siame forume pastebiu, jei kas ideda foto su broko, gauna kritikos butent tuo adresu, tai nei vienas nesako ale tikrai blogai, bet atsako, as taip norejau....
Na is tikro, man tai kas, norit taip, tai norit
p.s.
O sioje nuotraukoje su turimu Pentax'su buvo galima pasiekti, kad nebutu isdegintas zibintas ir vitrinos.... Ale, kad taip norejot, tai ka cia ir bepasakysiu
Comment
Comment