Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Trejybė
Collapse
X
-
Trejybė
281010,71%393,57%1821,43%6732,14%9628,57%853,57%140,00%030,00%020,00%010,00%0
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!Žymos: Joks
-
Jūs pagalvokit kiek kartų matėt pvz. Vilniaus katedrą ar Onos bažnyčią. Čia analogiškas Šiaulių objektas.
Dėl nuotraukos - man įdomesnės su natūraliais vaizdais, o ne kai kažkas specialiai pozuoja ir pan., nors idėja gal ir nebloga. Pats bokštas kreivokas ir nukirpti būtų gal geriau šiek tiek jo apačios. Photoshop'o efektas irgi nelabai man čia reikalingas.
Comment
-
Parašė sanomizDidmiesti, nelabai supratau tavo mintį. Negi katedra nepriskiriama prie bažnyčių? Nemanau, jog taip greitai lietuvių kalbą galėjai pamiršti.
Comment
-
Parašė DidmiestisTiek moskvycius tiek mersedesas yra masinos, bet mersedesa maskvycium pavadinti nelabai tiktu As ir nesiginciju, kad katedra nera baznycia, bet vistiek tiksliau butu Siauliu baznycia vadinti katedra!!!
Comment
-
Parašė EddČia nuomonės ne prie ko. Tu pasakysi, kad 2 + 2 = 5, kažkas tau pasakys, kad tai yra neteisingas teiginys. Tada tu atsakysi, kad čia yra tik skirtingos nuomonės ir nieko čia nepakeisi?
Comment
Comment