Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
20+k+m+b+05
Collapse
X
-
Parašė BingoSi nuotrauka mane prajuokino Cia pats pripiesiai tuos skaiciukus ar taip radai?
Negi rimtai galvoji, kad atėjau ten (Pažaislio vidinis kiemas) ir ėmiau paišyti ant durų?Paskutinis taisė Aug1z; 2006.04.12, 22:53.
Comment
-
Daviau 8 paskatinimui, siekti geresniu rezultatu.
Nes sioje daug kas man nepatinka. Kad ir seselis krentantis, taip blaskydamas demesi, bei tuo paciu, net siek tiek isdeginantis vaizda. Ties durimis truksta tiek apacios, tiek virsaus. Bei desine puse, blasko demesi, tas tamsus su vel seseliu uzkampis ar kampas, gal geriau taip pavadinus.
O ir beto, kaip cia paskutiniu metu kilo del miesto nuotrauku tipo, tai si, mazai ka apie miesta pasako. Lygiai tas pats gali buti kur ir kaime, vos ne vienkemio lygis. Bet cia kita medalio puse, man vertinimui itakos nepadare.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė samotDaviau 8 paskatinimui, siekti geresniu rezultatu.
Nes sioje daug kas man nepatinka. Kad ir seselis krentantis, taip blaskydamas demesi, bei tuo paciu, net siek tiek isdeginantis vaizda. Ties durimis truksta tiek apacios, tiek virsaus. Bei desine puse, blasko demesi, tas tamsus su vel seseliu uzkampis ar kampas, gal geriau taip pavadinus.
O ir beto, kaip cia paskutiniu metu kilo del miesto nuotrauku tipo, tai si, mazai ka apie miesta pasako. Lygiai tas pats gali buti kur ir kaime, vos ne vienkemio lygis. Bet cia kita medalio puse, man vertinimui itakos nepadare.
Comment
-
Man ir patinka meniškos nuotraukos, o čia tik bandymas padaryti menišką. Vertinčiau 8/10 už bandymą.
Jeigu jau taip visiem patinka meniškos nuotraukos, tai kodėl pačios meniškiausios praėjusios savaitės balsavime buvo nustumtos nuo garbės pakylos?
Aš kalbu apie šias dvi Antrininkas ir Išganymo linkPaskutinis taisė deep'as; 2006.04.13, 10:28.
Comment
Comment