Forumiečių pageidavimu jūsų teismui
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naktinė dangoskyra
Collapse
X
-
Nežinau ar tai klaidomis galima vadinti, bet man nepatinka :
Apačioje gatvės šviestuvai išlinde nesiderina man (galėjo visa gatvė matytis tada būtu buve geriau manau), geriau nukirpti apačią.
Paskiau šviesos pastatų labai "blur". Kaip Samot pasakytu "Bardakėlis"
Ir vaizdas bent man asmeniškai nieko naujo, jau ne viena nuotrauka iš šios vietos padaryta tai kiek nuobodokas ir įspūdžio nedarantis kadras
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Labai geras kadras. Duodu 10, kaip paskatinima ir plius bandymai su nauju fotiku.
Siek tiek klaidu matau. Tai perkaltas pastatas, beveik centre. Bet matomai realiai jis daugiausiai apsviestas, nei kiti. Toliau, gal butu geriau daryti siek tiek kitu kampu. Kad matytusi daugiau gatves arba visai jos nesimatytu. Dabar siek tiek truksta jo ir is dalies atsiranda nereikalingi objektais, toks kaip kaireje puseje apacioje gatves sviestumas.
Na bent tokia mano nuomone. Bet cia neesminiai dalykai, kad vertinti sia nuotrauka zemesniu balu.
Zodziu gera pradzia, puse darbo. Sekmes.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Galbūt nuotrauką reikėjo padaryti kiek siauresnę, "nukerpant" ją kažkur ties viduriu tarp EA ir LG komibloko kairėje pusėjė ir dešinės Ūkio Banko pastato sienos dešinėje?
Bet kokiu atvėju - 10/10You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė EžiukasNežinau ar tai klaidomis galima vadinti, bet man nepatinka :
Apačioje gatvės šviestuvai išlinde nesiderina man (galėjo visa gatvė matytis tada būtu buve geriau manau), geriau nukirpti apačią.
Ir vaizdas bent man asmeniškai nieko naujo, jau ne viena nuotrauka iš šios vietos padaryta tai kiek nuobodokas ir įspūdžio nedarantis kadras
Labai geras kadras. Duodu 10, kaip paskatinima ir plius bandymai su nauju fotiku.
Toliau, gal butu geriau daryti siek tiek kitu kampu. Kad matytusi daugiau gatves arba visai jos nesimatytu.
Galbūt nuotrauką reikėjo padaryti kiek siauresnę, "nukerpant" ją kažkur ties viduriu tarp EA ir LG komibloko kairėje pusėjė ir dešinės Ūkio Banko pastato sienos dešinėje?
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė taimisLabai grazu, man kaip apacia nukirpta geriau atrodo, ir kad vaizdas matytas tai nieko tokio, netgi geriau man...
Aisku biski per daug isbliure .
Gal gali pasakyt kaip tokia nuotraukas darei, kad as noreciau pasipraktikuot...Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė taimis...
Gal gali pasakyt kaip tokia nuotraukas darei, kad as noreciau pasipraktikuot...
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė MantazČia pasitarnauja trikojis ir ilgas išlaikymas. Šiuo atveju nuotrauka daryta 4" išlaikymu.
Comment
-
Parašė EžiukasIr dar patartina atidaryti diafragmą iki F8.0. Kad lempų apšvietimas nesigautu toks išsilakstęs į visas puses kaip šioje nuotraukoje Bent taip liaudis šnekaPaskutinis taisė Mantas; 2006.04.10, 21:42.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazVaje vaje, koks protingas panoro pabūti Diafragmą geriausia priverti kuo labiau (kad ir daugiau už F , t.y. F 8 nėra kažkoks įkaltas standartas (kurį kaip savo optimalų tau pašnibždėjo Vaidas ).
Jap tas pats "Liaudies balsas" Kaip ištikro yra dabar einu išbandysiu
Comment
-
swindler buk malonus, paaiskink mums savo vertinimo principa (kuo issamiau pageidauciau). Nes sausas 6 labai jau bukai atrodo.
Parašė EžiukasNusiperkti padoresni fotoaparatą (patartina su gera naktinio fotografavimo funkcija) . pasistatęs fotoaparatą (nepamiršk nustatyti naktinio fotografavimo režimo) kelis kartus paspaudi fotografavimo mygtuką nustatęs kamerą link NMC . Viskas nuotraukos padarytos
Dabar man jau aisku, kodel tavo nuotraukos tokio lygio, tau tik uztenka pasukti ratuka ar pakeisti foto rezima, nuspausti mygtuka kelis kartus ir nuotrauka padaryta.
Su tokiu mastymu, sakau tau, geriau daile uzsiimk, gal turesi didesni pasisekima.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
Comment