Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Takeliu namo

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Aug1z
    Abejose tavo puolamose nuotraukose, tikrai aiškiai matosi, kad aplinka už nugaros urbanizuota. Galų gale Zoom nuotraukoje netgi aiškiai matosi, kad tai Gedimino prospektas. Jei tos pačios nuotraukos būtų nufotografuotos be žmonių, nė žodžio nepratartum, bet tai būtų tiesiog lėkštos nuotraukos, bet kai tose vietose pastatome žmones, suteikiame gyvumą, miesto gyvenimo įspūdį, prisikabina ežiai ir rėkia, kad jis nemato kame čia miestas. Bet tada tie patys ežiai ideda nuotrauką su laukais ir puse tolumoje išlindusio komibloko bei stebisi, kaip čia galime nematyti miesto.
    O tau asmeniškai ar toms nuotraukoms ar jų autoriams kas nors nuo toki ežiukų kabinėjimosi atsitiko ? Tai paprasčiausiai nuomonė ir viskas . Tau atrodo, kad tuos nuotraukos miestiškos o mano nemiestiška, gal tau tai atrodo parodoksalu. Bet man taip visai neatrodo, mano matimas visiškai kitoks . Dėlto dabar diskusijoje geriausia pasilikti kiekvienam prie savo nuomonės arba pradėti asmeninius įžeidinėjimus. Stiliuje : "Koks tu durnelis, kad nematai to kas man taip akivaizdu". Manau kad tu nenusileisi iki tokio lygio, nors truputi įžvelgiu šioje žinutėjė žinksnius link to

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas
      Manau kad tu nenusileisi iki tokio lygio, nors truputi įžvelgiu šioje žinutėjė žinksnius link to
      Jei kažkaip įsižeidei, atsiprašau, tiesiog toje žinutėje išreiškiau kaip man visa tai juokingai atrodo

...

Comment

Man ši nuotrauka patinka. Ji gerai perteikia nuotaiką kurią sukelia tokios miesto dykynės. Atrodo Ežiukas bemaištaudamas vieną iš geresnių pastarojo laiko savo nuotraukų padarė

Ir nesutiksiu, kad nuotraukoje svarbu tik tai kas pakliuvo į kadrą. PVZ, Augi, tavo nuotraukoje "Pasivaikščiojimas" man labiausiai patinka tai kas liko už kadro- ką mato žmogus laiptelių viršuje- t.y. nuojauta kažko, ko nematai, bet žinai (nujauti) esant
        Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė vytauc
          Ir nesutiksiu, kad nuotraukoje svarbu tik tai kas pakliuvo į kadrą. PVZ, Augi, tavo nuotraukoje "Pasivaikščiojimas" man labiausiai patinka tai kas liko už kadro- ką mato žmogus laiptelių viršuje- t.y. nuojauta kažko, ko nematai, bet žinai (nujauti) esant
          Na taip, bet vistik svarbiausia vaizdas - tai pagrindas tolesnėms "nuojautoms". O žiūrėdamas į šią nuotrauką, jau ką, bet miestą jaučiu mažiausiai... Dėl tavo požiūrio į "Pasivaikščiojimą" - į tą nuotrauką žiūrėdavau visai kitaip. Tai iš dalies paaiškina mano ir kitų nuomones dėl "Takelio namo" - miesto nejaučiu ir nematau, o kiti tai sėkmingai daro. Turbūt niekas į vieną nuotrauką nežiūri vienodai... Čia pasireiškiau kaip aš žiūriu į ją...

Comment

Parašė Aug1z
            ... Turbūt niekas į vieną nuotrauką nežiūri vienodai... Čia pasireiškiau kaip aš žiūriu į ją...
            Šitoje vietoje ir labai puikiai aukščiau išsakyta Zoom citata . Nes jeigu dauguma žiurėtu į nuotrauka taip pat , tai balsavimas beprasmiškas būtu

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Aug1z
              Čia pasireiškiau kaip aš žiūriu į ją...
              Suprantama Ištiesų skirtingų žmonių vertinimai vargu ar gali visada sutapti. Gal tikrai neverta čia ginčytis dėl skonių
              Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė Ežiukas
                Jeigu nepastebėjai pagrindini objektas NAMAS
                Mano irgi namas centre buvo, bet išmetė iš konkurso...

Comment

Parašė Hunte-r
                  Mano irgi namas centre buvo, bet išmetė iš konkurso...
                  Tai buvo daugiau Mantaz'o sprendimas. Jeigu butu teke man spresti aš bučiau palikęs ją konkurse.

Comment

Siaip galvojau duot 6, bet daviau 7

P.S. Gal jau uztenka apie miesto ir nemiesto nuotraukas diskutuot
                    "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

taika
                      Alternative

Comment

Kadras vertas 1.
                        Viskas tuom ir pasakyta.

Nauja mano svetaines versija: -
                        Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Ežiuk, labiau stenkis atrinkinėti nuotraukas. Dėl tokių kadrų konkurso lygis gerokai smunka.
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                            Ežiuk, labiau stenkis atrinkinėti nuotraukas. Dėl tokių kadrų konkurso lygis gerokai smunka.
                            Aš nesuprantu kam jums tas lygis ? Tai ištrinkite šita temą ir kitas prasto lygio nuotraukas šitame konkurse turėsite iškart finalą . Kam to reikia . Paaiškinkite man nes aš nesuprantu

Comment

Gera nuotrauka. Nekasdieniska. Duodu 10/10, nes manau, kad ji to verta.

Comment

Tiesiog patarimas, kuris būtų naudingas ir tavo, kaip fotografo, įvaizdžiui, ir šiam konkursui
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                  Tiesiog patarimas, kuris būtų naudingas ir tavo, kaip fotografo, įvaizdžiui, ir šiam konkursui
                                  Nuotrauka tikrai nestandartinė, bet jinai nėra prasta nes nemažam buriui žmonių (tarp jų ir fotografų) ji patinka Ir nemanau, kad baisiai mano įvaizdžiui gadina Bet ar konkursui ji kenkia žinoma ne man sprest

Comment

Eziau as tau pasiulyciau pertraukele padaryt nuo interneto - pora savaiciu gal menesi.Nes daba tu kazka vis kliedi svaigsti.Mazdaug visos tavo foto yra "miesto" kitu ne.Nebegaruok.
                                    1/10

Comment

Parašė El_Greco
                                      Eziau as tau pasiulyciau pertraukele padaryt nuo interneto - pora savaiciu gal menesi.Nes daba tu kazka vis kliedi svaigsti.Mazdaug visos tavo foto yra "miesto" kitu ne.Nebegaruok.
                                      1/10

Tikrai svarstytinas variantas

Comment

Atitikimas temai - 10
                                        Realizavimas - 5
                                        - Zoom -

Comment

sorry Ežiuk, bet šitos foto niekaip fotomeninkų sąjungos galerijoj neįsivaizduoju...

Comment

Working...
                                          X