Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Būtybė
Collapse
X
-
Vėl būsiu nepopuliarus, bet man tai ne miesto nuotrauka Nors labai graži ir gerai žiurisi . Dėlto nežinau kaip ją vertinti.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Parašė speczPritariu. O del foto tai net nzn. Per tamsi ji man ir tas bluras man labai jau photoshopinis, nzn kaip yra istikro, tai nenoriu teigti, bet nesiziuri
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Kas nors galite mano duotą bala anuliuoti , nes sugebėjau kažkaip 1 bala duoti , net pats nesuprantu kaip aš nubalsavau
Comment
-
Mane juokina, kad tu jau pilnai lietuviško sakinio parašyti negali
O ji tikrai nemiesto . Bet dėlto sunku ginčytis vien dėlto, kad nufotografavus obuoli galima teigiti, kad jis ant stalo tas stalas bute , butas name, namas mieste, kas reiškia urbanistiškumą .
Esmė . kad konkursas yra MIESTO nuotraukų, reikia fotografuoti miestą , o tai tikrai nemiesto nuotrauka o ŽMOGAUS . Tokia mano nuomone paskaičius tavo komentarą
Comment
-
Parašė EžiukasMane juokina, kad tu jau pilnai lietuviško sakinio parašyti negali
O ji tikrai nemiesto . Bet dėlto sunku ginčytis vien dėlto, kad nufotografavus obuoli galima teigiti, kad jis ant stalo tas stalas bute , butas name, namas mieste, kas reiškia urbanistiškumą .
Esmė . kad konkursas yra MIESTO nuotraukų, reikia fotografuoti miestą , o tai tikrai nemiesto nuotrauka o ŽMOGAUS . Tokia mano nuomone paskaičius tavo komentarą
Pasiziurek kas backgrounde yra - miestas ar seip tuscia erdve o gal tvartas koks nors su karvem gulinciom ant sieno?
Jei "focus'as" butu buves ant pastatu o ta pana butu visa blure tada zinoma kalbetum kitaip.
O tas tavo pvz su obuoliu tikrai kad durnas.
Comment
-
Man ši nuotrauka graži- 10/10. Neturiu abejonių dėl jos miestietiškumo- miestietė mieste, miesto šurmulys
Čia mes atsiremiam į vieną principą- ar miesto nuotraukų konkurse dalyvaujančių darbų pagrindinis objektas būtinai turi būti pastatas, ar miestas gali būti fonu kitam vyksmui, ar objektui? Šį reikalą reikėtų aptarti.
Comment
-
O jei miesto parko nuotrauką įdėtum be jokių pastatų fone, tai čia jau irgi nebe miesto nuotrauka?
Išvis mano pasiūlymas būtų toks - sukurti antrą konkursą, aka laisvas stilius, kur būtų galima dėti bet kokias nuotraukas, o mėnesio gale būtų 2 balsavimai - geriausia miesto ir geriausia "laisvo stiliaus" nuotrauka...Paskutinis taisė Aug1z; 2006.04.02, 19:25.
Comment
-
Labai geras darbas El_Greco. Man patinka 10 vertinu. Nors ir sintetikos as nevertinu, bet si karta efektas graziai panaudotas.Kabliuku nesimato.
Nuotrauka 100% miesto nuotrauka, tad siulau nekreipti demesiaus i kazkokios neaiskus joziko kledesius. Jam matomai suprantamas miestas, kad stovi kazkokia troba ar kazkas panasaus i troba.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Manau, kad tai, kad nuotrauka yra pakankamai susijusi su miestu yra daugiau nei akivaizdu Vienintelis trūkumas - "bluras": kaip jau kažkas minėjo, jis kiek per daug sintetinis, mergina nėra pakankamai "išryškinta", o aplinka nėra pakankamai "sublurinta". Bet kokiu atveju, mano neprofesionalus įvertinimas - stiprus 9.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
Comment