.... tai as pavadinciau "Kauno pasididziavimu"...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pažaislis
Collapse
X
-
Neatrodo kad šakos per daug vaizdo užgožia ? Nesu mates vienuolino gyvai, bet ir šioje nuotraukoje jo nesimato 4/10
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė EžiukasNeatrodo kad šakos per daug vaizdo užgožia ? Nesu mates vienuolino gyvai, bet ir šioje nuotraukoje jo nesimato 4/10
Na kur tu matei, kad cia butent sukoncentruotas vaizdas i vienuolyna? Pazaislis yra visas komplektas, kuri sudaro ir vienolynas, bet sioje nuotraukoje nera i tai suteikta visas 100 proc.
p.s.
Nebereikalo tavo nuotraukoje kalbejau apie guzuotus... taip ir cia, gal kada suprasi ir apie sias sakas
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Tikrai neasmeniškumai . Nieko gero aš nuotraukoje nematau . Be vienolyno daugiau nematau į ką galima būtu sutelkti dėmesi (šakas, tvorą , mėliną dangų ?? ) .
Guzuotus ... ??? Istikro sunku suprasti, kaip tu vietoj to, kad konkrečiai papasakotum apie nuotraukos darimo aspektus, kuriuos tu taip nuostabiai įvaldęs, atsakinėji, kaip brazauskas apie Draugystes viešbūtį, "aš apie batus tu apie raiščius"
Jokio asmeniškumo, jokio asmeniškuno, jokio asmeniškumo
Tai kas čia paslėpta, kur nuotraukos "kabliukas" ??
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Gerai parinktas fotografavimo laikas (geras apsvietimas). Sekmingai panaudotos virsutines medzio sakos ir tvora apacioj uzpildant kompozicija.
Deja, viska sugadino apatine saka, kuri uzdengia visa vaizda. Tokioj nuotraukoj nori pamatyti vienuolyno grozi, bet cia jo nesimato Taip ir norisi ta saka nupjauti. Kadangi niekas neleistu pjauti medziu saku , reiketu ieskoti kitu rakursu.
Sorry, bet sios nuotraukos sedevru nepavadinciau. 6/10
S_P
Comment
-
Parašė EžiukasTikrai neasmeniškumai . Nieko gero aš nuotraukoje nematau . Be vienolyno daugiau nematau į ką galima būtu sutelkti dėmesi (šakas, tvorą , mėliną dangų ?? ) .
Guzuotus ... ??? Istikro sunku suprasti, kaip tu vietoj to, kad konkrečiai papasakotum apie nuotraukos darimo aspektus, kuriuos tu taip nuostabiai įvaldęs, atsakinėji, kaip brazauskas apie Draugystes viešbūtį, "aš apie batus tu apie raiščius"
Jokio asmeniškumo, jokio asmeniškuno, jokio asmeniškumo
Tai kas čia paslėpta, kur nuotraukos "kabliukas" ??
O kas liecia guzus Jozikai, tu matai net tai nesupranti. Girdi tik tai ka nori girdeti ar panasiai.
Parodziau tau karta kaip geriau su foto, parodziau kita. Bet tu toliau nieko net nesupratai kas tau buvo parodyta.
As tau ne mokytojas kad tave mokinciau. Nenori suprasti ir nereikia. Man tikrai vienodai ar tu ismoksi ar suprasti. Daryk kokias nori nuotraukas, ir kaip nori. Man nera tai svarbu.
O kas noreta cia parodyti, pasakysiu kaip tau labai paprastai, ziurek tik i remeli, nieko cia nera.
Viskas. Jokiu pikciu ir aiskinimusi. Kaip yra, taip gerai
Comment
-
Jei reikia panegirikos - galima
O kitaip - tiesiog norėčiau turėti tokį vaizdelį įsirėminęs ant sienos...Senoji Klaipėda
F.Nietzsche - "There are no facts, only interpretations."
Comment
-
Parašė techMegstamiausia fotografu vieta, fotografuojant vienuolyna. Nekarta esu mates sioje pozivijoje dirbancius fotografus
Tai jau taip Kaip vaikstinejau ten, buvo berods -15 o zmoniu su fotikais irgi netruko
Comment
-
Parašė S_PGerai parinktas fotografavimo laikas (geras apsvietimas). Sekmingai panaudotos virsutines medzio sakos ir tvora apacioj uzpildant kompozicija.
Deja, viska sugadino apatine saka, kuri uzdengia visa vaizda. Tokioj nuotraukoj nori pamatyti vienuolyno grozi, bet cia jo nesimato Taip ir norisi ta saka nupjauti. Kadangi niekas neleistu pjauti medziu saku , reiketu ieskoti kitu rakursu.
Sorry, bet sios nuotraukos sedevru nepavadinciau. 6/10
S_P
Nuotrauka net nepretenduoja i kazkoki sedevra, tiesiog ziemos laikas...
O sakos, butent tame, kad tai visas komplektas. Turiu kadru is kitu vietu ir kitais kampais, bet autoriui t.y. man sis labiausiai tiko
Comment
-
@ Samot : Tikrai gerai pagalvojau apie nuotrauką duodamas jei balą , ir paaiškinau, kodėl aš tiek daviau. Tu irgi linkęs matyti tai ko nėra
Gerai matau nenusiteikęs žmogus tokiom diskusijos. Tad baigem. Liksiu nieko nesupratęs ką norėjai pasakyti tu liksi teisus ir nieko nepaaiškinęs
Taika !
Bet nuotrauka vistiek techniškai nevykus
Comment
-
Parašė UMBASJei reikia panegirikos - galima
O kitaip - tiesiog norėčiau turėti tokį vaizdelį įsirėminęs ant sienos...
Aciu
Siaip is paskutiniu mano darbu, kurie vis daugiau ir daugiau kabo pas zmones ant sienos tai sis darbelis "Šaltas kvepavimas... "
Comment
-
Super nuotrauka
Comment
-
Parašė Ežiukas@ Samot : Tikrai gerai pagalvojau apie nuotrauką duodamas jei balą , ir paaiškinau, kodėl aš tiek daviau. Tu irgi linkęs matyti tai ko nėra
Gerai matau nenusiteikęs žmogus tokiom diskusijos. Tad baigem. Liksiu nieko nesupratęs ką norėjai pasakyti tu liksi teisus ir nieko nepaaiškinęs
Taika !
Bet nuotrauka vistiek techniškai nevykus
Comment
Comment