Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šventas Juozapas: Radvilų g. 10

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šventas Juozapas: Radvilų g. 10

Netikėjimas išreiškia mano tikėjimą
    14
    10
    7,14%
    1
    9
    7,14%
    1
    8
    14,29%
    2
    7
    14,29%
    2
    6
    35,71%
    5
    5
    14,29%
    2
    4
    0,00%
    0
    3
    7,14%
    1
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

stulpas + masina labai bjauroja vaizda
    Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
    Retromobile 2007
    "Kova 1". Driftingo čempionatas
    "Foje" Gali Skambėti Kitaip
    Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
    BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
    Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Nukirpus stulpas+mašina, sugriuna visa kompozicija ir iš nuotraukos tikrai nieko gero nebelieka . idėjau šita nuotrauka ne dėl vaizdo bet dėl kompozicijos, kuri man "žiauriai" patinka . Stulpas gal kiek ir gadina vaizdą, bet mašina čia KAIP TIK

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Tragiska kompozicija, netinka cia nei automobilis, nei stulpai ar siuo meto namai desineje.
        Zodziu, su tamsta beprasmiska, bet koks noras padeti ir paaiskinti, geresniu rezultatu neduoda.

Sia tau 3 ir diskusijos baigtos

Nauja mano svetaines versija: -
        Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Mane apima prieštaringi jausmai į šią nuotrauką žiūrint... Nuo vertinimų šį kartą susilaikysiu. Bent jau kol apsispręsiu...
          Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė samot
            .... bet koks noras padeti ir paaiskinti, geresniu rezultatu neduoda.

Sia tau 3 ir diskusijos baigtos
            Kodėl taip griežtai ? Auskariuk tavo paaiskinimu ir kritikos aš visada labiausiai laukiu (čia ne sarkazmas) . Šiuo atvėju norėčiau išsamiau išgirsti šios kompozicijos tragiškumo priežastis.

Comment

Parašė Ežiukas
              Kodėl taip griežtai ? Auskariuk tavo paaiskinimu ir kritikos aš visada labiausiai laukiu (čia ne sarkazmas) . Šiuo atvėju norėčiau išsamiau išgirsti šios kompozicijos tragiškumo priežastis.
              Matai, praeitoje nuotraukoje, as tau bandziau siek tiek parodyti klaidas ir kaip galbut as daryciau. Aisku, skonis asmeninis reikalas, bet daugumoje minimum jie vis tiek sutampa.

Gal pasakysiu gal taip:
              Sedi zmogelis ant sakos ir pjauna ja. Sakau jam, nepjauk nukrisi galva susimusi, o jam mat idomu ir norisi pagal save padaryti....
              O galutiniam rezultate buna taip:
              Vieni paklauso, kitiems uztenka karta ant galvos nukristi... O kiti tiesiog visa gyvenima vaiksto guzuoti....

Nauja mano svetaines versija: -
              Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

O į buitine kalba negalima būtu išverst ? Nereikia man filosofavimų ir vaizdingų paliginimu. Paprasčiausiai, kas su kompozicija blogai, konkrečiai

Comment

Man patika fotografavimo kampas. Bet desne puse tikrai neisipaiso i kadra nei pagal kompozicija, nei pagal tematika.
                  As tavo vietoj nufotkinciau dar karta, tik kai nebutu masinos ir kadruociau iki stulpo. Jeigu sakai, kad masina tau tinka kompozicijai, tai geriau siuo atveju cia tiktu koks zmogus (idealiu atveju mociute arba diedukas ).

Architektura yra geras fotografavimo objektas, nes visada galima prie jos sugrizti ir padaryti geriau

S_P
                  S_P

Meninė fotografija
                  www.sp-foto.lt

Comment

Parašė S_P
                    ...As tavo vietoj nufotkinciau dar karta, tik kai nebutu masinos ir kadruociau iki stulpo. Jeigu sakai, kad masina tau tinka kompozicijai, tai geriau siuo atveju cia tiktu koks zmogus (idealiu atveju mociute arba diedukas ).
                    S_P
                    Geras pasiulymas. Idomu ar labai sunku, kokia močiutę prieš mišes užkalbinti, kad papozuotu

Comment

Iš trijų kėdainietiškų nuotraukų šita gal geriausia.
                      Nepaisant jau aptartų automobilių ir kelio ženklų, kažkas gražaus joje yra.
                      Su pritempimu daviau 8.

Jei teisingai supratau, nuo šios nuotraukos vertinimo ir prasidėjo ginčai tarp kai kurių konkurso dalyvių

Comment

Working...
                      X