Na fotografija toli grazu ne mano pragyvenimo saltinis, tai tik laisvo laiko hobi, kaip pvz zuvyciu gaudimas ezerelyje. Delto manau tokie atsakymai/pasiulymai, megejams visiskai netinka
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Sapnuojant Ryga ...
Collapse
X
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Parašė jozikasNa fotografija toli grazu ne mano pragyvenimo saltinis, tai tik laisvo laiko hobi, kaip pvz zuvyciu gaudimas ezerelyje. Delto manau tokie atsakymai/pasiulymai, megejams visiskai netinka
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Pradzioje manau kaip tik ir prishiki , tik klausi "ar tai menas ? " .
Nejaugi tu geras fotografas patapai per vienerius metus. Ar tik paemes fotoaparata pradejai daryti geras nuotraukas.Nemanau. Pradedi, ir tuo momentu kas tau geriausio gaunasi norisi parodyt ir kitiems, isgirst ju nuomone apie tai (red. past: Mokymosi procesas). Niekas ir nesiskelbia atrades nauja mena Ir cia jokios pasaukymo nereikia, cia ne tarnyba Dievui
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė jozikas
Tai kaip patartum siuksles nuo tikrai idomiu darbu atskirti jeigu mano akis skaisciai blyzga padarius nuotrauka ?
Kazkada girdejau toki patarima - Padares "grazia" nuotrauka, pasidek ja ten, kur matysi ja labai daznai. Jeigu po 2-3 savaiciu ji tau dar "grazi", gali ja rodyti kitiems.
As turiu daug nuotrauku, kurios kazkada man atrode sedevrais , dabar geriausiu atveju pasijokiu is savo "sugebejimu"
Ir dar, reikia nebijoti kritikos. Zinau, kad pirma reakcija i kritika buna neigiama. Bet kai apmastai patarimus, tikrai ismoksti kazko naujo.
S_P
Comment
Comment